Lyhyet kilvet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rb, 11.7.2009.

  1. rb

    rb Double Gearhead

    Saatiin kaverin auto vihdoin maahantuonti katsastettua.

    Tyytyväisenä tiskille tivaamaan lyhyitä kilpiä mutta tuima vastaus oli ettei niitä heillä enää ole eikä tule. Neuvoi sentään paikan mistä saattaisi vielä sellaiset löytyä joten ei kun putki punaisena sinne tiedustelemaan josko mahdollista vielä semmoiset saada.

    Löytyihän sieltä. Muutama viisi merkkinen oli enää jäljellä, ja sitten kun ne on loppu ei heidänkään mukaan niitä enää ole saatavissa.

    Mitenhän on: Onko tuolle lyhyiden kilpien lakkauttamiselle joku järkevä selitys vai onko taas kyse pelkästä Vitt.....sta kun hyvin tiedetään ettei moneen Jenkkiin pitkä kilpi yksinkertaisesti mahdu sille tarkoitetulle paikalle vai kuvitteleeko ne että se kirjaimet ylhällä numerot alhaalla malli korvaa sitten lyhyen kilven joka paikassa!!!!
     
  2. CTS

    CTS Gearhead

Kerro tästä muillekin!