Lyhyt PG

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja MK1, 19.8.2010.

  1. MK1

    MK1 Gearhead

    Niin,siis esim.ainakin Vegassa on käytetty alkujaankin lyhkästä pg:tä,onhan se tietty muutenkin pieni kippo mutta ootteko käyttäneet lyhyttä versioo muissa korimalleissa?Onko se kuus tuumaa niin väliä onko se laatikon päässä vai kartaanissa?? :eek:
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mitä tarkoitat lyhyellä PGllä. PGtä on kahta mallia tehtaalta Toinen on noin tuuman toista lyhyempi. Nykyään on mahdollista saada myös sellainen "dragster" mallinen tosi lyhyt PG racekäyttöön. Kaikkien noiden pitäisi muuten Vegaan sopia, sillä kooltaan ne pienikokoisia.

    Kerro mitä haet :wink:
     
  3. MK1

    MK1 Gearhead

    Ai tuuman ero??Minä kun kattelin vaan alla olevasta linkistä kuvia ja ihan sen perusteella meinasin että pituus ero on enempi,sen Novan alla pitempi versio ja vähän alempana pienissä kuvissa missä on se vega versio.

    http://books.google.fi/books?id=SOIYFkf ... &q&f=false

    Oho,vähän pitkä linkki.. :oops:
    Tallissa kun pötköttää A1 alu PG jouten just sellanen lyhyt...sillä vaan kyselin..
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Siinä kaikkein lyhimmässä versiossa on kyllä TSR racingin valmistama kitti:

    http://www.tsr-racing.com/shop/powergli ... PG-28850LS

    Tollanen. Toi on aftermarket osa jota yleensä dragstereissa mutta myös koppiautoissa käytetään. Jos sulla on jo sellainen, niin lodju kiinni vaan ja baanalle.
     
  5. MK1

    MK1 Gearhead

    Joo muuten samanlainen mutta toi kaula on varmaan puolet lyhyempi kun tossa kuvassa,siinä on kuitenki TH-akselit jo kiinni molemmissa päissä valmiina ja taitaa jossain olla siihen käypänen hole sotti limppukin..mutta kiitos näistä,taidan viedä kartaanin kometille ja vaihtaa klaidiin.. :)
     
  6. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    62-64 Fullsize letukassa on lyhyt häntä ja ainakin 63 Impala 327 SS-mallissa lattiashifteri hännässä kiinni.
     
  7. jart$u

    jart$u Gearhead

    :) luigilla pitkät tuumat, äkkiä mitattuna mittaeroa on n.2 1/4"
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead


    Oks se tosian niin suuri se ero :eek:

    Pistin ton Tuuman ihan muistista kun oon nähnyt tollasen lyhyen Gliden viimeksi noin 10 vuotta sitten. Anteeksi huolimattomuuteni :-?
     

Kerro tästä muillekin!