M.F.C Meet 2.7.2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 440Mag, 27.6.2022.

 1. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Mopar Finland Crew RY:n ja M.FC. facebook ryhmän miitti järjestetään tänäkin vuonna heinäkuun ensimmäisenä lauantaina, 2.7.2022 klo 12-15

  Tapahtumapaikkana on Hämeentie 18, Tuusula. Osoitteessa sijaitsee antiikkiliike Weird Antiques, sekä ravintola Vanha Unkka.

  MFC RY järjestää paikanpäällä perinteeksi muodostuneen makkara+limutarjoilun. Yhteistyökumppanimme Weird Antiques sijaitsee tapahtuma-alueella vastaten myös osaltaan kahvilapalveluista.

  Ajamme myös iltapäivällä cruisingreitin, josta tietoa lähempänä. Cruisingia ennen palkitsemme ruhtinaallisesti kolme parasta paikalle saapunutta Mopar ajoneuvoa!

  Noudata paikanpäälle saavuttuasi liikenteenohjausta sekä paikoitusmerkintöjä

  Tervetuloa!
   
  Muokattu: 27.6.2022
 2. heleha

  heleha 3rd gear

   
  440Mag tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!