M: Nascar YM. pienoismalleja, koottavia ja metallisia.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Arttu78, 19.11.2013.

 1. Arttu78

  Arttu78 Gearhead

  Myytävänä iso kasa (+100 kpl) NASCAR-muovimalleja,koottavia. Eri valmistajia amt,revell,monogram ainakin. Mallit suurimmalta osin aloittamattomia, jotkut jopa avaamattomia. Nascar mallit on 15-20 euroa kipale. Plus postit. Jos ostat 4 autoa tai enemmän (ainakin 10 asti)laitan postit omaan piikkiin. Kuvia spostiin.

  Sitten on muuta muovimallia, pääosin muskeli mopareita.Joukossa on paljon vanhoja ja harvinaisia malleja (mm koko Revellin Saint/Demons setti, 9 autoa, Johanin mopari malleja on myös joitakin) Loput on rodeja, customeita ja pikkiksiä. Testorsin isoja HD malleja on myös useampia. Näistäkin saa kuvia spostiin.

  Metalli mallit on erilaisia nascar autoja. Myös isoja 1/18 mittakaavan autoja. Osa on ollut vitriinissä näytillä osa ei ole ollut laatikosta pois kertaakaan. 1/18 koon metalliset 40-50 euroa kipale ja 1/24 koon metalliset 20 euroa kappale.

  Koko läjä, noin 200 koottavaa muovimallia + parikymmentä Nascar metallimallia lähtee 5000 eurolla. Seassa on useampia malleja jotka yksinään maksavat 50-80 euroa esim ebayssa nykyään.

  Lataan kuvat koko kasasta verkkoon jonnekkin kunhan kerkiän ja saan kaikki kerättyä kasaan, osa malleista on vielä vanhempien luona jemmassa... Mutta tässä on oiva tilaisuus vaikka lelukauppiaalle napata koko setti nopeasti.

  Vaihdossa voi ehdotella 440 moottoria, viri/kisaosia em. moottoriin...joku halpa/katsastettu kasikoneinen A-kori käy tai rullaava B/E koppa...noi saa olla kalliimpiakin.

  Laittakaa yyveetä jos haluatte kuvia/lisätietoja.
   
 2. Arttu78

  Arttu78 Gearhead

  Reilu puolet noista muovisista Nascar malleista myyty. Iso kasa muitakin malleja mennyt. Enää on noin 50 muovimallia ja reilu kymmenkunta metallista Nascar mallia. Kysykää vielä kuvia jos mallailu kiinnostaa.
   

Kerro tästä muillekin!