M/T ET Street Radial renkaat.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja dotzi71, 6.2.2014.

  1. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Onko kokemusta toimiiko jokapäiväsessä ajossa? Kuluuko nopeammin ku normirengas yms..? Katsatuksessa ei pitäis olla sanomista??
     
  2. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Ei ole kokemusta, mutta ovat pehmeämpää kumia kuin normaalit katurenkaat, joten voi olettaa että kuluvat nopeammin...ovat DOT hyväksytyt kadulle, eli lienevät lailliset myös kadulla Suomessa?
     
  3. ttvuori

    ttvuori 3rd gear

    Ja sateellahan ne on sitte liukkaat...
     
  4. XJR

    XJR 3rd gear

    Jonkin verran kokemusta, myös kaatosateessa ajelusta. Kestävät muutaman tuhannen kilometrin riippuen toki miten ajellaan. Rengaspaineet syytä pitää katuajossa riittävän korkealla , varsinkin jos rengas 50-sarjalainen tai korkeampi. Muutoin katoaa kaikki ajo-ominaisuudet. En nyt välttämättä menisi katsastukseen pelkällä DOT-leimalla...ja jos mutkaisia teitä ajelee usein niin onhan niitä parempia renkaita tarjolla.
     
  5. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    miksei katsastukseen? muistankohan väärin, että noi ei katsastuksessa kelpaa jos auto on "liian" uusi. jos koko on otteessa, tai muutoskatsastettavissa, ja pintaa tarpeeksi, miksi ei?
     
  6. XJR

    XJR 3rd gear

    Jos auto "liian" uusi eli EU-tyyppihyväksytty eli niin pelkkä DOT ei kait riitä.
     
  7. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Taidan pysytellä "normi" renkaissa.. Ois ollu helpompaa ja halvempaa käydä välillä ajamassa suoranpätkää, ei ois tarvinnu vaihdella renkaita.
     
  8. niclas

    niclas Gearhead

    Sullahan noi "normi" renkaatkin kestää niin pirun pitkään :)
     
  9. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Älä nyt, viimekesänä pärjäsin yhdellä parilla!!
     
  10. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Itsellä ainakin dot merkki kelpasi katsastuksessa ongelmitta. Ja ei ne mitenkään erityisesti normiajossa kuluneetkaan, hyvin kesti yli kesän ajot tuolla rymistimellä mitä nyt ylipäätään sillä viitsi kadulla ajella. Ja ellei ne olis kiihdytystouhuissa palanu savuna ilmaan niin olis ajellu vielä pitkään.
     
  11. studio57

    studio57 Gearhead

    ittekkin noilla katastellut ja mielestäni ihan ok satellakin, voipi ajella ihan normaalisti, pitoa kuivalla ihan erillälailla kun normi renkaissa.
     
  12. 2dht

    2dht 3rd gear

    Mä oon pari kesää ajellu. Kilometrejä ei oo tullu kauheen paljoo, mut nyt rupee olemaan loppu. Pito on tosiaan eri luokkaa kuivalla asfaltilla mitä normi gummilla.

    ..ja leimalla olen näillä käynyt myös.
     
  13. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Mistä ootte hommaillu noita renkaita? Trade parts ainaki myy..
     
  14. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Onhan noissa vielä sekin, että uutenakaan pintaa ei ole kuin jotain 4-5mm.
    Tai siis urasyvyys.
     
  15. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    Jos jollain jääny tollaset 295/60 tai 325/50 kokoset joutilaaks nii yyveetä vaan tulemaan = )
     
  16. Blower 69

    Blower 69 2nd gear


    Racers Place myy myöskin noita.
     
  17. choptop10

    choptop10 2nd gear

    Muutama viikko sitten sain uudet kumit vanteille. Saas nähä sitten miten toimivat käytössä kuhan tässä kesä koittaa.
     
  18. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Pito on kyllä tosiaan hyvä ja tukevat ajaa. Mut sateella kannattaa olla hieman varovaisempi kuin normi renkailla. Mut pärjää kyllä hyvin.
     
  19. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  20. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Mulla oli noi street radialit on kyllä selkeesti parempi pito mitä katukumilla toki noikin sutii tolkuttomasti jos paljon on voimaa. Yllätyin kuinka pienillä paineilla noilla voi ajaa oli aluksi 2 kiloa sitte tiputin johonki 1.2 kiloon eikä ajettavuus kärsiny yhtään ja kosketuspintaa tuli reilusti lisää
     

Kerro tästä muillekin!