Maailman ensimmäinen kokomuovinen bensa-asema...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Trailblazer, 24.10.2007.

  1. Trailblazer

    Trailblazer 1st gear

    sitten tuossa Kouvola - LPR välillä on kanssa, en muista kylän nimeä, mutta siinä on ainoana kohtana 60 rajoitus sillä välillä.
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

    no eikös se luumäki ole....kuten jo mainitsin
     
  3. Trailblazer

    Trailblazer 1st gear

    paljon mahdollista, en nyt muista paikan nimeä, kun siitä on jonkin aikaa kun siitä on tullut ajeltua.
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    ....ja jossain tossa kemiö/tiilintehdas akselilla oli tien poskessa tyhjillään tommonen venturo!! vai oiskos ollu se huoltsikka malli... oiskos siinäkin ollu joku kaffila/ruoka/huoltis joskus.... vitusti aikaa kun se siinä oli ......ja kuin tuli mieleen ett siin pihas olis joskus ollu samaa sarjaa puhelinkoppi/avopallo??

    jostain määkin luin jutun noista "futuroista"?? siit jäi mieleen kun se "isäntä"ite oli pystyttäny semmosen ufon näkösen punasen mollukan johonkin mäen päälle kesämökiks oli lentävälautanen havaintoja sen jälkeen hätäkeskus pullollaan!!!
     
  5. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    Täta asemaa vastapääten 3-tien toisella puolella oli samannäkönen mutta pienempi möksä, tais olla varastona, en muista. Viela joskus apaut 10-15 vuotta sitten siinä oli joku m-pyörä huolto tai -kauppias, mutta sit se möksä katos jonnekin, olisko joku puhunu Ruovedestä? Muistaakseni tarina sillon aikonaan kerto että näitä asemia olis 2 kpl Suomessa.
     
  6. Rizhto

    Rizhto Gearhead

    Kemissä nelostien varressa lähellä Veitsiluodon risteystä on tuommoinen huoltis. Se on siirretty paikalle ehkä n. 10 vuotta sitten ja toimii nyt käsittääkseni motellina.
     
  7. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Ossaapahan olla erikoisen näkönen. Mämmilä-sarjakuvassa rakensivat samalla arkkitehtuurilla olevan pytingin aikanaan, lieneeköhän piirtäjä ottanu ihan mallia tuolta. Tuo CF-45 se vasta kumman näköinen onkin.
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    70-luvun alussa esimerkiksi Union teki paljon huoltikoita, joissa oli toisella puolella tietä iso huoltsikka kahvioineen ja toisella puolella vaan jakeluasema. Muistini mukaan nämä sandit jakeluasemien myyntipömpelit oli näitä muovikoppeja. Niissäkin oli muuten aivan uskomaton autotarvikevaliklima nykyisiin "huoltoasemiin" verrattuna.
     
  9. SamiL

    SamiL Gearhead

    Pitää paikkansa. Toisella puolella oli pieni jakeluasema. 3-tie kulki siihen aikaan vielä näiden välistä, joten trafiikkia oli aika lailla. Eikä yhtään ABC:tä häiritsemässä. :lol:
    Tällä asemalla tuli käytyäkin sen ollessa vielä Gulf-asema. Tosin ennen ajokortti-ikää. Toinen nostalginen paikka on Silta-kahvila Sääksmäellä vanhan 3-tien varressa. Se on olemukseltaan hyvin 50-60-lukujen vaihteen tyylinen.
     
  10. SamiL

    SamiL Gearhead

  11. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Taitaa olla Kemissä myös vastaava?
     
  12. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    toi on lasikuituinen mökki. oli myynnisssä nuo elementit kauan sitten jossain lehdessä muistaakseni..
     
  13. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    semmonen viä tosta 3-tien varressa olevasta että me paikalliset sanottiin sitä "muavikulffiksi", tampereen murteella nääs..
    Paikka avattiin joskus 60-70 taitteesa.
    Jos oikein muistan niin heti avajaispäivää seuranneena yönä sinne joku/jotkut volvomarkkaset murtautui, neropatit varmaan laskivat mielessään että tommoseen muovijutskaan on helppo mennä sisälle...
     
  14. jukka jokela

    jukka jokela 3rd gear

    Kemissä tosiaan on tommonen "lippakoppi" ja se on gasthouse motellin vieressä ja toimii euroautoilijoiden tukikohtana/kerhotilana ilmeisesti.Kyseinen rakennus oli ennen kemin keskustassa ja taisi toimia finnoilina viimeksi.
    Saatan kyllä muistaa väärin tuon huoltoasema nimen...koska siitä on aikaa ja olin silloin 12-15v
     
  15. Mörkö-74

    Mörkö-74 Gearhead

    Lahdesta löytyy kyllä vanha entinen huoltsikka, muttei muovista vaa ihka oikea funkkis-tönö, ja asiallisessa käytössä: http://www.rikumotor.fi/
     
  16. atteman

    atteman 1st gear

    :rotfl: miteköhä jos rekka karkais käsistä ja ajais vahingos täyslastilliselta rekan tota päi :D tuliskoha huoltsikan toiselt puolelt läpi :rotfl: :rotfl:
     
  17. anssiny

    anssiny 1st gear

    voisin ostaa tuollaisen kopin jos kohtuu hintainen ois jollain! 0400-394444
     
  18. mke77

    mke77 Gearhead

    ....."gasoa" sivulla näkys lahnajärven shellistä kuvia ni siinä kuvgassa näkys myös semmonen "futuro"ufo!! en muuten siitä tiennykkään et sielläkin oli semmonen!!!
     
  19. jylhä

    jylhä 1st gear

    ja on sitten kohtuu kaunista seutua muutenkin. eikös numero viiden cruising pyörinyt noissa maisemissa? hei akaalaiset aloittakaapas touhut uudelleen, jos ne nyt on tauolla ollutkaan.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Oli siellä ja muistaakseni vielä suhteellisen pitkään. Kyseisessä ufossa muutamat kahvit juotu.
     

Kerro tästä muillekin!