Maalaamolla sattunut vahinko Mustangille/Tuusula

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja karpo29, 21.4.2017.

  1. Toope

    Toope 2nd gear

    Todennäkösesti kukaan meistä kirjottelijoista ei ole käyny paikalla tutkimassa jälkiä,joten hyvin varovainen olisin arvioissa pelkän valokuvan perusteella mitä tuossa on käyny. Netti on aivan väärä paikka tuomita ketään mistään huhujen perusteella,ja varsinkin kun asiasta on virhe myönnetty,ja luvattu hoitaa kuntoon. Odotellaan silminnäkijää tai kuvaa autosta liikenteessä, siihenasti tässä ei mun mielestä ole spekuloitavaa yhtään mitään.
     
    billy the kid ja wilburi tykkäävät tästä.
  2. multsi

    multsi 2nd gear

    Mun mielestä kuvien ja virallisen meriselityksen välillä on kyllä spekuloitavaa, mutta toki kiva jos hoitavat auton kuntoon. Itsellä ei tosin ehkä luottamus olisi enää ihan korkeimmalla tasolla puljuun. Takalokasuojan vaihtaminen ei ole mikään ihan pieni homma ja tuossa voi olla sisemmissäkin metallikerroksissa vääntymää.
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Tarkistuttasin jollain ulkopuolisella ton. Ettei ole vaan pahimmat lommot oiottu ja pakkelia kilotolkulla niskaan. Ja voi myös olla näkymättömiä vaurioita, revenneitä kiinikkeitä rungossa yms.
     
  4. Jorrma

    Jorrma Gearhead

    On noi kyl vaarallisia:
     
  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Siis nuo kuskit. Auto tekee juuri kuten nuo hölmöt käskee.
     
  6. Rotten

    Rotten Gearhead

    Rallikuskin jalat ja autistisen kädet!:(
     
    Make.S, palontie ja chevytb02 tykkäävät tästä.
  7. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Heheh, vaikka onkin niin että on tarkoituksella koottu mustangeja videoon, mut antaa arveluttavan kuvan ford kuskeista :rolleyes:
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Noita super / muscle car crash videoita kun on katellut, niin kyllä Musset jotenkin yliedustettuina niissä on. Ja melkeen aina se risteyksestä lähtö => sladi => korjaus => heitto toiseen suuntaan ja sitten vaan odotellaankin että milloin ja mihin pysähtyy.
     
  9. urho3

    urho3 Gearhead

    Takaveto on huono kun rengas sutii niin auton kulki suunta muuttuu. Sen takia etuvetoisia autoja on äkkinäisen helpompi ajaa. F1 kuskit onkin sitten erikseen.
     
  10. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jos on pitävä lukkoperä, niin kokematon tai muuten vaan tunari kuski saa juuri videon kaltaista jälkeä aikaan. Lukoton ei lähde lapasesta edes yrittämällä.
     
    Ana67 tykkää tästä.
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Vai onko se juuri siitä kiinni, että se lukko pitää, ei pidä, pitää, ei pidä..? Jotenkin lähti kyllä ihmeellisissä paikoissa ja asennoissa hanskasta. Ikään kuin veto muuttuisi jotenkin radikaalisti heti kun auton saa vähänkin sladiin. Kemppilukkohan on aika looginen vietävä vaikka vähän luistelisikin.
     
  12. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Niinhän se veto muuttuukin radikaalisti, kun sladin alettua nostaa hädissään jalan kaasulta. Kärry ampaisee samantien siihen suuntaan, mihin etupyörät osoittaa.
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    No se on totta. Mutta kyllä kun katselee vaikka seitsenvuotiaita natiaisia pelaamassa autopelejä, niin aika hyvin nekin hanskaa sen, että ratti/eturenkaat pidetään tien suunnassa, osoitti keula mihin vaan :eek: Luulisi jokaiselta (varsinkin) ajokortin omaavalta tulevan selkäytimestä moinen. Johan sitä tenavat joutuu rattikelkankin kanssa pulkkamäessä harrastamaan, ettei mene metsähallitukseen.

    Tarkoitin tällä vaan noita videoiden pätkiä. Mutta tietty helppo viisastella istumatta ohjaamossa.
     
  14. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Näyttäis noissa videoissa olevan hyvin paljon ominaisuuksiltaan vastaavia autoja kuin tuo maalaamon kolaroima Mustang. Kuvitellaan että muutama sata heppaa on tehokas auto, ja innostunut sekä kokematon kuski saa juuri tuollaista jälkeä aikaan. Kytkimen avulla suditaan ne pari ekaa vaihdetta, ja sitten loppuukin teho ohjata autoa kaasulla sekä taito.

    Ei siinä, osanotot tapauksen puolesta. Toivottavasti asiaan saadaan edes jollainlailla välttävä ratkaisu.
     
  15. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Näytääkö se vaan tossa videossa, et kakkosta pesään ja lepikkoon

    Vai onko musseissa samaa lukkoperää kuin volvoissa sopivassa nopeudessa irti ja jos samaan vielä osuu vaihto ja keula on sivulle sladista kun pykälletään ja pitoa onkin kuin vartin viivalla, niin silloin lähdetään johonkin suuntaan

    Melkein kaikki näytti olevan, et kaunis sladi ja auto pomppaa keulan suuntaan ja kaikissa käytännössä samalla tavalla
    Jotenkin tuntuu, ettei olis sattumaa


    En tiiä voiko yhteyttä vetää mutta sierra on ainoo jonka oon spinnannu kun lukko ei päästänytkää irti
     
  16. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Mikä ihme se on et karkaa kun alusta ja konetehot ei täsmää missään kohtaa. Alusta on ku vanhasta taunuksesta ja kuski hirnuu ku kiimanen koni, jälki on arvattavissa :)
     
  17. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Eihän noissa käänny etupyörät riittävästi ja pysyykö tehostin mukana. Ainakin oma T/A vain kaartaa, ei käänny. Ei tule mieleekään kokeilla driftausta. Siinä vanhassa tanessa sentään kääntyy etupyörät.
     
  18. ak72

    ak72 Gearhead

    Mustang on niin halpa auto jenkeissä että kaikenmaailman perus penat niitä voi ostaa eli niitä myydään paljon. Oiskohan se syy että niitä myös mällätään paljon? Tehokas takavetoinen auto jossa potkua enemmän kuin perus riisikupeissa. Paljon löytyy netistä myös fertsu / lambo videoita joissa mällätään moninkertaisesti kalliimpia autoja, samanlaisia tolloja ne rikkaatkin ovat.
     
  19. rb

    rb Double Gearhead

    Siinä vaiheessa kun menee pidolle, niin sillä samalla hetkellä näyttäs lähtevän lapasesta.

    Eli pitäskö olla sata heppaa lisää (jaksas paremmin sutia), vai karkaisko se sit vaan entistä suuremmalla nopeudella lepikkoon....
     
  20. hantta

    hantta Double Gearhead

    Sata heppaa lisää, niin musse olisi osunut ovesta sisään?
     

Kerro tästä muillekin!