Maalari Kouvolan alueella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja Pepekyy, 13.2.2009.

  1. Pepekyy

    Pepekyy 1st gear

    En tiedä osuko tämä nyt ihan oikeaan osastoon, mutta ajattelin kysyä paikkakuntalaisilta seuraavaa.

    Suositelkaapas hyvää automaalaajaa Kouvolan seudulla.
     
  2. signet

    signet Gearhead

    RAH-maalaus Korialla ,Napan teollisuusalue,Suviojantie 15.
     
  3. repecab

    repecab 1st gear

    Cossua on moni harrastaja käyttänyt, eiköhän hinta/laatu ole aika kohdallaan. Ruokoniemeä ovat myös kehuneet,Ja Nyströmiä ja Wahlstenia ja Hallikasta ja Kouvolan automaalausta ja Kähärää ja Pettersonia ja Rekkamaalausta mistä muuten saa ostaa AUTOMAALIA KOHTUU HINTAAN. Täällä on muuten maalaamoita hirveä liuta.Riippuu paljon mitä olet maalauttamassa, toiset ei edes mielellään maalaa kuin vakuutusyhtiöille.
     
  4. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Laisi on tainnut maalata useampia harrasteautoja. Ei liene halvimmasta päästä, mutta eihän verokortin kanssa tehty takuutyö yleensä ole. Positiivista on että joku ammattilainen ylipäätään huolii ympäriinsä pellitetyn ja kitatun katiskan.
     
  5. 4d slammer

    4d slammer Gearhead

    Näin on. Monet maalarit ei mielellään ota harrasteautoja tyon alle,koska vak.yhtiöiden hommista saa huomattavasti helpommalla hyvän katteen ja niitä hommia on tarjolla niin paljon kun ehtii tehä. Petterson korialta maalasi meidän Buickin kyljet, mun mielestä kohtuuhintaan. Paikkasi myös kaikki listan reijät ja oli siinä paljon muitakin pohjahommia.
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Causeway Custom tarjoaa maalaustilaa kunhan malari löytyy omasta takaa.
    Yhdelle tutulle Pettersson vuokrasi maalaustilat sillä ehdolla, että tilat on tyhjät, kun arki koittaa. Tosin maalarina toimi firman työntekijä.
     
  7. Pepekyy

    Pepekyy 1st gear

    Jaa-a siinä tais tullakin melkein kaikki paikkakunnan maalarit :D Ilmeisesti kaikki nämä mainitut taitaa olla ammattimiehiä. Täytyy varmaan arpoa :lol: Laatu olis tärkein kriteeri. Kohteena on tommonen atomeiksi räjäytetty katiska.
     
  8. jthrbt

    jthrbt 1st gear

    x

    Jos hinta ei ole este ja haluat varmasti noista vaihtoehdoista parhaan , niin vie kiulusi Laisille.
     
  9. JJ

    JJ Gearhead

    Aikanaan oman kärryn vein Laisille ja hain kuukauden kuluttua pois kun mitään ei tapahtunut.Auto seisoi hallin nurkassa pölyä keräämässä.

    Ajoin toiseen kortteliin Wahlstenille josta sain auton maalattuna 2 viikon kuluttua.Tosin tämäkin heppu kuka autoon teki pohjat ja värjäsi on nykyään Kaunosella hommissa(Judge Brush).

    Nykyinen harrastepeli tosin viipyi eräässä toisessa Kouvolan maalamossa 1.5v ennenkun oli valmis.Eli saat varautua ettei tollainen atomeiksi räjäytetty katiska välttämättä ihan nopeesti valmiiksi tule.
     
  10. Pepekyy

    Pepekyy 1st gear

    Jaa... taisin olla turhan hätäinen kun hain ensimmäiseltä yrittäjältä puolen vuoden jälkeen romut pois. Puhe oli kuukaudesta. Homma kestää minkä kestää, mutta jos sitä ei aktiivisesti tehdä, ei se homma etenekkään. Toivottavasti ei tarvi kolmannelle viedä.

    Nyt kun päästiin vauhtiin ni kysytään kokemuksia suur-Kouvolan laitamilta. Ketäs löytyy Anjalasta, Elimäeltä, Valkealasta jne.
     
  11. Quest

    Quest Gearhead

    Yllä mainittujen lisäksi Haapaniemen Aksa Mylsällä on ihan kunu
     
  12. tuomio

    tuomio 1st gear

    Kaveri on tuolla muutaman auton maalauttanut ja voin suositella.
     
  13. jthrbt

    jthrbt 1st gear

    r

    On varma asia se, et jos sanot ettei ole kauhea kiiere, niin kestää sata vuotta valmistua. Koska silloin kaikki muut menevät sinun edelle ja sun autoas tehdään vain ja ainoastaan silloin kuin ei ole mitään muuta tekemistä.
     
  14. GT429

    GT429 3rd gear

    Ruokoniemen Hanski maalasi pari autoa, ja OK pintaa..
     
  15. Caballero

    Caballero 1st gear

    -Ylimaalautin farmari-demarin Ruokoniemellä viimekesänä.. Hinta ja aikataulu oli kohdallaan mutta työnjäljestä huomas kyllä et kiire oli ollu, mm. valuma taka-ovessa.. Ei tosin huomaa kovin helposti jos ei tiedä etukäteen, eikä myöskään haittaa mitään 12v vanhassa autossa..
    -palvelu toimi paremmin ku hyvin, oli korjattu/ purettu reilusti enemmän ku alunperin sovittiin mutta hinta ei kuitenkaan sovitusta noussut..
     
  16. ata

    ata Gearhead

    Ja tuolla alueellahan toimii myös Kaunosen Pasi joka on maalannut paljon harraste- ja kilpa-autoja, enemmän kai tosin erikoismaalauksia. Laatu on sellaista, että aika monta siellä maalattua autoa on näkynyt eri näyttelyissä ainakin.
     
  17. Juhis.

    Juhis. 1st gear

    Morjensta Pepe. Joko Mersuja riittää maalattavaksikin? :D

    Ite oon maalauttannu tuon oman MB Coupen ja kirkkaanvärisen avo-auton Pätärin Timpalla. Ne tosin valitettavasti vanhassa uunissa jossa leijui vähän pölyä. Maalausjälki oli muuten hyvää, joten sen puolesta uskallan suositella, mutta pölyhiukkaset vähän laskivat intoa. Tosin Timpalle on valmistunut nyt uusi uuni Valkealaan, jossa ei pölyongelmia varmastikaan ole. Puhuttiinkin että jos vetäisi tuohon avo-autoon uuden pinnan jossain vaiheessa.

    Muista maalareista ei niin kokemusta, Ruokoniemellä olen kerran maalauttaneet yhdet puskurit, ihan ok jälkeä sielläkin.
     
  18. Pepekyy

    Pepekyy 1st gear

    Joo hiljalleen alkaa jotain saada aikaan :oops: . Ja sen kerran kun annan itselleni periksi ja annan jonkun muun tehdä jotain puolestani että saan hyvän ja suht nopeasti ni vi...ks menee. Kai se täytyy kammio rakentaa tohon halliin ja opetella toi maalauskin. :-?
     
  19. supo1340

    supo1340 Gearhead

    Maalari

    Cossua voin edelleenkin suositella. Yhden daamin Verrarin oven oikoi ja
    maalasi oikein mallikkaasti, nääs kun minä siihen vähän törmäsin.
     
  20. Wilzon

    Wilzon 2nd gear

    jos itteään mainostais www.wilzonbusiness.com

    siellä muutamasta projekstista kuviakin..

    tosin ei uunia mutta hinta sen mukaan..
    en tosin mitään ihan raatoja ota nurkiin seisomaan niitä on jo omasta takaa ihan riittämiin..
     

Kerro tästä muillekin!