maalauksia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja CandyBee, 11.1.2007.

  1. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    Eksyin sattumalta seuraaville sivuille...Aika makeita kuvia, ja löytyihän sieltä ainakin yks maalattu konepeltikin.

    www.heiniseppa.com
     
  2. Achti

    Achti Gearhead

    K. Niemikin maalailee kaikenlaista... jos ketään nyt kiinnostaa :poff:
     
  3. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kyllähän nuo hienoja maalauksia on, vaan hinta kuulostaa suolaselta kun jo pelkästään kypärän maalaukset 200€
     
  4. CandyBee

    CandyBee Gearhead


    toi olis taito jonka vois vielä opetella. Hinnoissaan on kyllä, kaveri oli tilannut elukka seinälautaset tuolta 4kpl ja kyllä ne siinä kypärän hinnoissa yhteensä huiteli..

    Komeita on, perkuleet silti...
     
  5. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Eipä tuolla 200€ hinnalla saa juuri mitään korjaamollakaan Autoon tehtyä...
    Ja ihmistyö se on mikä suomessa kaikessa maksaa...
    Ja onhan tuo jo sellaista taidetta josta voi pyytääkkin. Ja oikeastaan pitääkin jos aikoo elää ja saada sen jokapäiväisen leivän ja ehkä vielä siihen voitakin päälle.
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Toi on taidon lisäksi myös jonkinlainen lahjakkuus kun tuollaisia tekee. Jos ei ole lahjoja tuommoiseen hommaan nii ei sitä opi vaikka kuinka opettelis.
    Sen vuoksi osaajan saa (ja pitääkin) pyytää kunnon palkkio tekemästään! Jos vain markkinointi hoituu hyvin että tuote löytää kohderyhmänsä niin kyllä maksajakin löytyy melko varmasti.

    Eikä noi hinnat nyt mun mielestä mitään ihan naamattomia ollu..
    :odroll:
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kyllä lahjakkuutta ja taitoa piisaa mutta kuka ihme haluaa rakin kuvatuksia konepeltiin ?
     
  8. Pontiac 82

    Pontiac 82 1st gear

    Huh oli kyllä todella näyttäviä maalauksia :eek:
     
  9. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    aattelin ottaa yhteyttä ja kysyy tarjousta jos maalailis "elämäni autot"..

    Ite maalailen ja piirtelen paljon, mutta tota kynäruiskusysteemiä olen jo kauan haaveillu että pitäis kokeilla..
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo hienoja ovat kyllä! En yleensä tykkää kynäruiskulla tehdyistä maalauksista hirveesti, mutta jos on tekniikka hyppysissä niin saa mukavaa jälkeä aikaseksi. Monesti kynäruisku maalaukset näyttää kauheen muovisilta ja vaatii kyllä tekijältä erityistä ammattitaitoa, jotta saa näyttämään maalauksen luonnolliselta. Nyt en puhu liekki, skalloppi yms. tyylisestä ruiskuttelusta vaan nimenomaan maisemista, muotokuvista ym...Itse en oo opetellu tuota taiteen muotoa muuta kuin pieniin varjostus hommiin tai pienoismallien maalaus hommissa. Rensselit rules! Sanoo laiskamato.. :rotfl:
     
  11. CandyBee

    CandyBee Gearhead


    tälläi betty boop fanina olis ihan kiva että meidänkin ukko ihan "pikasesti" maalailis mulle bilelaukut valmiiks :) ei teilläkään mitään huonoja töitä siellä ole ...:) /tsekkasin kuvatukset
     
  12. apukuski

    apukuski Gearhead

    Mun mielestä kaks hunttia kypärän maalauksesta ei oo ees kauheesti. Joskus peliaikoina kun selvittelin maskinmaalauksen hintoja niin ei kovin moni tee alta tuon..
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Pistähän ukko maalauskurssille... :rotfl: Joo tuonne kuvatuksia osastolle pitäs laittaa kuvia noista tuoreimmista tauluista enemmän, siis viimesimmän 5-10 vuoden ajalta tehdyistä kunhan saan asiakkailta hommailtua ja skanneroitua jossakin. Harmittaa kyllä kun ei oo ollunna kameraa silloin kun tuo maalaus homma oli aktiivisempaa. :cry:
     
  14. budweiser

    budweiser Gearhead

    Nähtävästi suomessa tuo työ on tosi halpaa, L.A:ssa kävin sellaisessa 1 miehen pajassa jossa kalleimmat kypärä maalaukset oli $3000 - 3900 ja niitä asiakkaiden pottia oli jokoksi asti...ei taida parilla satkulla palkoille päästä.
     
  15. Buddy

    Buddy 1st gear

    Maalailin joskus pentuna monkeyn tankkeja kavereille. Ei se mitään lahjoja vaadi, vain kärsivällisyyttä ja kykyä pystyä suunnittelemaaan kaikki työvaiheet etukäteen. Kaikki alko siitä, kun yks tyyppi tilas Simo Riikoselta monkeyn tankiin maalauksen. Kaverit tuli kateelliseks siitä ja kun niillä ei ollu varaa Riikosmaalauksiin, niin ne tilas multa maalaukset omiin mankeihin.
     
  16. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Onhan monilla linnunkin kuvatus konepellissään :rotfl:
     
  17. MASI9

    MASI9 Gearhead

    Onko tämä K. Niemi, mies vai nainen ja missä päin vaikuttaa?
     
  18. Ruumis

    Ruumis 3rd gear



    Heh :rotfl:
     
  19. Ms. Tikka

    Ms. Tikka 1st gear

    joo, ei mitään koiran kuvaa konepeltiin.. :odroll:
    tuossa asiassa ihan samaa mieltä. (tai no ei ainakaan mun autoon, muut tehköön mit lystää :D )

    mutta komeita maalauksia kyllä, ei voi muuta sanoa, ja tuosta hinnoittelusta, että kyllä se maksaa käsintehty. ja mä ainakin jos jotain tosissaan haluan ja työ vastaa toiveita, niin semmosesta kai jo maksaakin sitten ihan mielellään.. varsinkin jos olis esim. jostain omasta kuvasta, niin eipä tule heti toista ihan samanlaista vastaan.
     
  20. electra1

    electra1 Gearhead

    Joskus kultasella kaheksakytluvulla kaikilla piti olla joku kiukkusen näkönen tiikerin tai vastaavan pärstä corollan konepellissä :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!