maalikoodit mopar

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Elevator, 29.6.2007.

  1. Elevator

    Elevator 1st gear

    Kukapa osaisi auttaa?

    Tässä olis Threepio menossa maalaamoon ja tarvitsisin alkuperäisen värin koodin nykyiseksi muunnettuna. Siis sama laitos joka tossa allekirjoituksena majailee.

    Noista koodeista en edes tiedä mikä on mitäkin tossa autossa joten kirjoittelenpas tänne kaiken. (eipä haittaa olisi vaikka joku viitsisi suomentaa koko koodin:))

    L31
    B41 G11 V78
    C21 P25
    H51 R13
    L1-F3 M5L L1 B29 109299
    E85 D32 CM23 K9C 178344

    koppa on siis kaksi värinen. Alaosa autosta on joko Jade Green Metallic taikka Avocado Metallic. Katosta taas en oikeen tiedä mikä se noista edes olisi, kenties Sandalwood taikka Antique Ivory. Varmuus näistä olisi saatava kun haluan säilyttää sävyt alkuperäisen kaltaisina.

    Kiitos vaivaa nähneille.
     
  2. Elevator

    Elevator 1st gear

    Kaiken muun sainkin noista koodeista selville mutta pari kolme jäi epäselviksi

    V78
    L1-F3
    M5L
    L1

    Mitä ne nämä ovat?
     
  3. MudMax

    MudMax Gearhead

    L1 = Sandalwood (22542)
    F3 = Surf green poly (2023)
    M5L = Kangas/vinyyli verhoilu, väri Champagne.
    V78 = Delete paint stripes
    Toinen L1 lienee sisäpuolisten peltiosien väri (upper door paint), eli sama kuin katon väri, lähellä verhoilun väriä.
    Ja noiden koodien paikallakin on merkitystä, siis B29 ei ole sitten mikään jarruoptio vaan valmistuspäivä 29. marraskuuta '68 :wink:

    http://www.tcpglobal.com/aclchip.aspx?i ... r-pg01.jpg
    http://www.tpocr.com/chrybp9.html
     
  4. Elevator

    Elevator 1st gear


    Mahtavaa:)

    Kaikki tuntuu pitävän paikkaansa. Onpahan tämäkin selvitetty. Itseasiassa mä jo mietinkin tota jarruoptiota, ei siin oo mitää normaalista poikkeavaa koko perässä :lol:. Kyl se vaan on kätevää kun on internet ja muitakin siellä viihtyviä. Kiitos.

    Nyt sitten vaan värikoodeja muuntelemaan.
     
  5. Jade Green ja Avocado metallic ovat todella tummia vihreitä. Se Surf Green on vaalea ja on varmaan tuon sinun auton väri. Moparilla on samat värit käytössä eri nimillä eri merkkisissä autoissa, esim. Jade green on myös Dark green koodiltaan F8 www.autocolorlibrary.com voi vertailla koodeja.
     
  6. Elevator

    Elevator 1st gear

    hommasin vuonna kirves alkuperäisen myyntiesitteen jossa oli noi värit painettuna, siinä se avocado green on melkeinpä saman sävyinen kuin toi kosla. Onneksi ei oo just se avocado, sehä o ihan karsee väri :poff:
     

Kerro tästä muillekin!