Maalin / ruosteen poisto hellävaraisesti...?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja MikkoV, 10.9.2015.

  1. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Vanha kontaktiliima ei sulanut millään tökötillä, hioin pois, positiivista oli, että liiman alla maalikerros sisäkatossa oli todella ohut. Pari tuntia epäkeskohiomakoneen kanssa heilumista riitti, tosin paljon kauempaa ei olisi kyllä kädetkään kestänyt.
     
  2. valpas

    valpas Gearhead

    Vanha ketju, mutta olisko tästälaitteesta apuja?
     
  3. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Hyvin näyttäis ruoste lähtevän, ainaki väri muuttuu. Mutta kuinkahan toimii kun on maalia ja massaa? Siistimpää puuhaa kuin hiekkapuhallus. :)
     
  4. Stratos

    Stratos 2nd gear

    Näyttää aika kivuttomalta toimenpiteeltä. Maalit saa kyytiä.

    Chemical Dipping Removes Years Of Paint And Rust From Vehicles

     
    juko7 tykkää tästä.
  5. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Jahka pääsen eläkkeelle, jos elän sinne asti, ni varmana perustan tuollasen ihan myrkyttömän ja päästöttömän allas jutskan tänne suomeen heti.
     

Kerro tästä muillekin!