Maaseudun tulevaisuus 2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja BRAKE DRUM, 20.6.2020.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tämä ei ole keskustapuolueen lehden mainos vaan tilannekuva maaseudulta juhannuksena 2020.

  [​IMG]
   
  leivonharri, sleepercooler, leksa ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Koko harrastuksen tulevaisuus on huono!
   
 3. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Kyllä kunnon tukiaisilla on varaa ajella....? :poff:
   
 4. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Joo noi Dartit on ok, mutta kuka helvetti tota Octaviaa harrastaa...
  Jos näin jatkuu niin nahkurin orret odottaa.:D
   
 5. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Mikäs vika vallussa sit on? Skoda meni vaimolta mehtään niin se jäi miulle sit vaan edulliseks käyttl autoks kun ei oo eu tukia tullu tänne maaseudulle vaikka om ruinattu niin ei oo vara noilla amerikan huusseilla vara ajaa ympäri vuoden. Ja joskus kokeilin gm tuotteella talvi ajoa niin nää suomen talvet on niin naurettavoa ja suolatäytteisiä et meinas gm hävitä luonnon tuotteeks kevääseen mennessä. Empä siis viiti hapatella noita vanhoja talvella vaan säälitämmättä ajan tsekki ferrarilla joka ei harmita kun se muuttuu ruosteeksi. Eli tarkennuksena skodaa ei harrasteta vaan sillä vaan ajetaan niin kauan kun se on korin puolesta mahdollista.

  73 ja 69 saatiin tallille päin tässä juhannussiman aikaan ja 73 ois nyt orkkis tyyppinen tankki masennettu ja tänään ois pakoputkien vetoa ja 69siin jos löydettäsi jarrun palauttava voima. Eilen purettiin pääsylinteri tänään kokeillaan toisella tehostimella. 65 vie sen sijaan meidät kohta kun uskallamme ajaa viemään lisää asennus materiaalia melkein paikalliselle gulf huolto asemalle.
   
  FuryIII '71 ja jariha tykkäävät tästä.
 6. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  /\ Ei vallussa mitään vikaa ole. En nyt vallan maininnut Vallua. Eikä nyt ollut tarkoitus moittia tosissaan. Kunhan hupailin.
   
  ESMCB tykkää tästä.
 7. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Joo en mie pahastu moisesta. Valitettavaa vaan on et on persaukinenja ei oo vara ajella jännillä autoilla koko aikaa. Ja onhan se näil aakkosil ajo aina kivenpaa kun piinaa talven ihteesä jollain huussilla. Ironisesti itsekin omasta mielestä kirjoitin vaan unohtu kaiken maailman hymiöt ja muut.

  Paikalliset puusilmäthän on kevään kyselly että oonko maalannu dartin kun toin vallun pihalle seisomaan. Suurin osa ei erota 65 dartti ja 69 vallua millään muotoa toisistaan. Onhan niissä paljon yhteistä mm alustassa...

  Ja lisäksi volvo miehelle harrastulsen tulevaisuus on todellakin huono. Nää paska huussit maksaa nykysin niin paljon että ei nuorilla oo vara näitä ostaa ja ajella. Onneks sentään kaikki vanhat harrastajat ei oo ihan kyrpiä et ne viittii myös nuoria harrastajia neuvoa ja jeesailla. En ihan nuori enää oo ihekkään mutta eipä paljon minuu nuorempia näissä hommissa näy mikä on valitettavaa.
   
  leksa, FuryIII '71 ja jariha tykkäävät tästä.
 8. slant six

  slant six Gearhead

  Maaseudun tulevaisuus näyttää tässä hyvältä.
   
  ESMCB ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
 9. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Kyllä. Mikolla kalusto ja asenne kohdillaan.
   
  ESMCB tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!