maasturi hakusessa.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja yadong, 19.9.2015.

 1. downtown

  downtown 3rd gear

  Jos japsi luotettavuutta kaipaa hyvällä nelivedolla forester on muuten hyvä, mutta kansipahvit menee subarutyyliin...muutoin oiva peli
   
 2. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Miksei..
  Tarkotus oli alkaa omaan käyttöön sitä hitsaamaan, mutta taitaa nuo General Mistake:t viedä tällä kertaa voiton Jeepeistä.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 3. Karpov

  Karpov Gearhead

  Joskus subaruita kattelin, niin ei niistä oikeen japsiluottoa löytänyy. Koneitakin paukku pelkkien pahvien lisäksi, kytkimet ei kummosia ja olikohan viskojakin paukkunut.

  Vai onko foresterissa parempi mylly?
   
 4. downtown

  downtown 3rd gear

  emäntä ajeli meillä noilla forestereilla paljon yhteen aikaan, 2.0 vapari bensoja kaikki (3kpl) , kahdesta meni kansipahvit mutta muuten oli varmoja pelejä, siinä 2.5 tainnu olla enempi pahvi ja laakerivikoja mitä 2.0? tosin kaikki foret meni vaihtoon vähän ennen kuin 300tkm tuli täyteen..
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Legacya ym kattelin joskus, saman ikäsiä ja 2l mosilla. Niissä oli konepuolella ollut isoja murheita ja nelivedon viskojakin mennyt. Ajokm 250-350 luokkaa. En nyt moottorikoodia katellut mutta outoa jos siinä ois eri kone.
   
 6. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Jos mulla olis maasturi hakusessa, niin laittaisin joko jeep grand cherokeen hemillä, tai sit K5 Blazerin isoilla akseleilla, kunnon renkailla ja LS koneella.

  Onneks ei oo hakusessa.
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Oot jo löytäny mieleisen..
   
 8. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Tässä taas yksi vikan päälle siisti sekä ulkoo että sisältä 2003 Expedition eli Navikaattorin neekeriversio tai siis Ford, on nahkaa ja kaikenlaista 4 vetoa ja lukkoa, 250tkm ajettu, hintapyynti $2000 cad eli noin 1300e. Kuulostaa hyvältä, no? Konehan on 5.4 tritooni....

  [​IMG]

  [​IMG]


  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. WBBC

  WBBC Gearhead

  Powerstroke tykkää tästä.
 10. g-series

  g-series 1st gear

  2000 luvun vaihteen s-10 Blazerin plussat ja miinukset vai unohdanko jo heti alkuunsa? käyttöautoksi jos tuollasta 250tkm ajettua kun ei pahan hintasia oo..
   
 11. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mitä autolta haet ja millä budjetilla? Ajatko vuodessa paljon?
   
 12. g-series

  g-series 1st gear

  Neliveto bensakoneella ja ilmastoinnilla alta neljän tonnin. Kilsoja ei tulis kuin joku 5-10tkm, koska kesällä ajelen enempi harrasteautoilla.. saishan se tieten olla perus luotettavaki
   

Kerro tästä muillekin!