maasturi hakusessa.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja yadong, 19.9.2015.

 1. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  265/70/17, 9" vanteella.
   
  PikkuPaja tykkää tästä.
 2. Teemu T.

  Teemu T. 2nd gear

  Pääsin kokeilemaan tuollaista Grand Cherokee 5.7 hemiä vm. -05. Hyvät fiilikset jäi, ja kyllä kulkupuoli on mielestäni riittävällä tasolla. Pakoääniä ei käytännössä ollut, auto oli vakioputkilla. Äänille täytyisi kyllä tehdä jotain. Minun -09 Challengerissakin oli aivan eri pörinät, vaikka oli sekin vakioputkilla. Kuskin penkki taitaa olla haljennut reunastaan kaikissa yli satkun ajetuissa, mitä nyt kuviakin olen katsellut. Pystyyköhän tuon joku verhoilijavelho korjata, vai onko ratkaisu SRT8-penkit?
  Täytyy vähän aikaa zuumailla, miten tuo Bernerin ehdotelmat menee ihan oikeasti. Mutta Ruotsin suuntaan hakureissu todennäköisesti suuntautuu. Jenkkien hintataso tuntuu olevan suunnilleen sama kuin Ruotsissa, ja jenkkituontiin kumminkin lätkäistään se tulli+alv päälle. Ja Ruotsin autot ovat suurimmalta osin jo e-hyväksytyillä lyhdyillä, mikä helpottaa hiukan.
   
 3. LUM-1

  LUM-1 3rd gear

  eihän tommoseesa 5.7 hemissä ole mitän järkeä jos ei välttämättä halua just pensa jeeppiä
  esim diisseli bemari X5 pesee voimassa väännössä ja kulutuksesta puhumattakaan 6-0 tommosen
   
 4. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  No mutta kuka saatanan täyspäinen haluais ajaa x5:lla?! o_O

  Järkyttävän paska auto ihan joka suhteessa....
  Mutta toisaalta köyhät ajaa tiisselillä ja persaukiset hakee saksasta...
   
  Powerstroke, Volvo_5.7, leivonharri ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Teemu T.

  Teemu T. 2nd gear

  Itselle tuollainen bemari ei ole vaihtoehto missään nimessä, mutta varmaan tuollaisestakin joku varmasti tykkää (sallittakoon se hänelle). Kyllähän itse katselen vaihtoehtoja aika vahvasti värittyneiden Mopar-lasien läpi (myönnän), mutta ihan konkreettisestikin ajatellen X5 jää vaihtoehdoista pois, koska sillä ei ole vetokykyä edes 3000 kg eikä alennusvaihdetta.
   
 6. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Puhumattakaan sähkö/tekniikkamurheista... tietty jos haluaa hinurin selässä heittää reissua ni avot :D
   
  Teemu T. tykkää tästä.
 7. f34

  f34 Gearhead

  Joo, X5 ja muut tekniikkamurheiset sopii vain autoharrastajille, jotka ymmärtää ja osaa korjata autoja, vähän monimutkaisempiakin. Ja tietysti pitää olla halua ropata.
   
 8. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jep.parilla oli x5,nyt ei enää kummallakkaan,remontiia oli,nyt on H2 ja 4 veto chevy van,pojalla Q7 samaa lelu osastoa,kalliita on remontit,vaihto Q7 2500 hd chevyyn,mukavampi oli siinä tulla 500 km ku audissa,mutta moni ostaa naapurin takia.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 9. LUM-1

  LUM-1 3rd gear

  3500 saa vetää noilla uudemmilla X5
  mulla -94 grandi eikä mitään muuta kuin tekniikkamurheita kokopaskassa
   
 10. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  X5 ei oo maastoauto grandiin verrattuna. Eikä se oo jeeppi, eikä se oo jenkki. Varmaan ihan makee jos tykkää. Niin ja -94 grandin vertaaminen kaks sukupolvee uudempaan on vaan vähä heikkoo.

  Hemi on melko äänetön vakiona, mutta se iso pönttö auton alta vaihtaen ihan perus läpivirtaus pönttöön alkaa karjumaan jo kivasti, takapömpelin pitäisin vakiona koska muuten bassottaa ihan dorkana.
   
 11. downtown

  downtown 3rd gear

  mietteitä range rover p38 ? mennäänkö periaatteella korjaa aja korjaa ?
   
 12. WBBC

  WBBC Gearhead

  Tässä meidän kylällä pörrää päivittäin musta 5,7 hemi chrysler 300 farkku oranssilla "lätkästaga" teippauksella. Mun mielestä hyvät äänet. Omistaja lienee tuttu monelle moottorihullulle, eli en tiedä onko vaimentimia sorkittu. Sellainen metallinen horina tyyliin flowmaster, mutta hyvin hillitty ja hieno ääni.

  Sellainen älytön suoraputkimainen karjuminen ei sovi kuin kilparadoille. Varsinkaan jos kulkupuoli ei vastaa syntynyttä ääntä alkuunkaan.
   
 13. WBBC

  WBBC Gearhead

  Hieno auto, mutta pahoin pelkään että arviosi on oikea.
   
 14. WBBC

  WBBC Gearhead

  Kai mulla on sitten aina ollut vielä huonommat autot, mutta yksi hauskimmista/parhaimmista ajokokemuksista oli äijäporukassa kuskina mökkireissulle kymmenen vuotta vanhalla X5 bemarilla. Kulkee kuin juna, ja nahkapenkeillä saa mieleisen ajoasennon. Suorituskyky aivan riittävä. Samaa luokkaa kuin 5.9 grand cherokeessa.
   
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  No onhan niitä sorkittu, en kyl muista mitkä putkistot/pöntöt siinä oli kun kysyin. Omassa jeepissä mielestäni sivistyneemmät saundit, mut makuasioita, kokeilin myös flowmasteria, oli kovemmat äänet kuin nyt, ihan hyvät muuten mutta sen kanssa en saanut bassoja kuriin.
   
 16. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  No ei muutako laakkoselle penaria ostamaan o_O
   
 17. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Piti oikein lunttaa tommosen diesel bemarin tekniset tiedot, niin ei oikein selvinnyt miten se jeepin peseminen niitten avulla tapahtuu. Mut ei muuta ku nettiautosta selaamaan jotain turkkilaisen fiksaamaa ihmedieseliä. Ei puutu enää kuin se vaihdelaatikkomies joka kertoo niistä 8lovisista eurotomaateista sojo suorana.
   
 18. LUM-1

  LUM-1 3rd gear

  eli et osaa ees lukea vakiona X5 50d 381 hv ja 740Nm dieselistä softalla reilusti enemmän
   
 19. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Ja siltikään sillä x5:lla ei pääse maastossa ja se saa päihin "jeepiltä" (om605+schwitcher+m90eaton) jolla 31" mutiaisilla ja vinssillä jopa pääseekin jonnekin ;):poff:
   
 20. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Ja mikä olennaisinta ni sillä x5:sen hinnalla saa 4 jeeppiä :poff:
   

Kerro tästä muillekin!