Maasturi pakuksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Duramax, 10.6.2004.

  1. Duramax

    Duramax 1st gear

    Mulla on kakkosautona HJ-61 land-cruiser
    ja halu olis kova saada se pakuksi(sa....nan dieselvero) kadulla näkyy miljardi pajeroa pakuna mut soitin akeen ja tyly äijä sano et mun auto on liian vanha (-89) sitä ei saa pakuks muuta kun kattokorottamalla (YÄK) tai maksamalla joku puuttuva täysmääräinen autoveroerotus?????
    onx jollain todellista tietoo et saaks ton nipponin pakuks vai kiristelenkö hampaita ja maksan dieselveroa about 1000e vuodessa
    Auttakkee viisaammat!! :???:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Akestahan sen viisauden pitäisi löytyä. Autoasi ei saa pakuksi ilman muutoksia sen vuoksi, koska vasta 3.5.1993 jälkeen tullivalvonnasta luovutetuista maastureista on maksettu täysi autovero. Täyden autoveron maasturi sitten voidaan muuttaa pakuksi.
     
  3. Duramax

    Duramax 1st gear

    Joo niinhän ne sano mut aattelin jos olis löytynyt tietoa jostain maasturin menevästä porsaanreiästä
     

Kerro tästä muillekin!