Männänrengasongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja cartman, 2.11.2004.

  1. cartman

    cartman 1st gear

    Olisi hakusessa 91mm kokoiset männänrenkaat, 1.75mm, 2.00mm ja öljyrengas 4mm. Äkkiseltään näyttäisi siltä, ettei tuollaisia olekaan valitettavasti ihan helppo löytää. Lähimmät löytyneet koot ovat 90.5mm ja 92mm. Voisikohan kumpaakaan ajatella käytettäväksi 91mm porauksessa? Pienemmällä renkaalla katkosvälykseksi tulisi aika järkyttävä n.1.9mm ja rengas jää luonnollisesti hieman tarkoitettua "löysemmäksi". Millin isompi on varmaan jo liiankin tiukka, vaikka katkosvälykset viilailisi kohdalleen? Vinkkejä/neuvoja?
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jenkkien nyrkkisääntönä on, että .010" suuremman porauksen renkaita voi käyttää kun päittäisen viilaa sopivaksi, muttei sitä suurempia. Eli 0.25 milliä; jos ero on suurempi ei renkaat pysy pyöreinä. Luulis nyt ton kokoluokan renkaita jostain löytyvän, ei kun sitkeempää luettelojen selausta ja ehkä hyteydenottoja suoraan valmistajiin.
     

Kerro tästä muillekin!