Mahdollisuus ajaa varttimailia Alastarossa 1.8.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Futurage, 21.5.2015.

  1. Futurage

    Futurage Gearhead

    Tervehdys.

    Järjestämme Ford Nationals-tapahtuman Alastaron Moottoriradalla lauantaina 1.8.2015 klo 10-18.

    Resurssit mahdollistavat ottaa mukaan ajamaan ennakkoilmoitusten perusteella myös noin 15-25 muun merkin autoa / moottoripyörää. Ajanotosta vastaa FHRA.

    Jos asia kiinnostaa ota yhteyttä tämän informeilin lopussa ilmoitettuihin kontaktihenkilöihin.

    FORD NATIONALS 2015

    Natikat järjestetään tuttuun tapaan Alastaron moottoriradalla elokuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaina 1.8.2015.

    Koko Alastaron moottorirata on jälleen varattu US Fordien, Mercuryiden, Lincolnien ja Edseleiden käyttöön, tai minkä tahansa laitteen, jonka kori tai moottori on isonveden takana valmistettu FoMoCo-tuote.

    Kiihdytyksen ajanotosta vastaa FHRA virallisilla laitteillaan. Slalomin ja rata-ajon ajanotto edellisten vuosien tapaan.

    Portit avautuvat klo 8.00 ja tapahtuma alkaa kiihdytyksellä klo 10.00. Harrasteautoilla sisäänpääsy alueelle, normaalit käyttöautot parkkipaikalle.

    Luvassa on tuttuun tapaan jälleen tiivis paketti veekasien karjuntaa, hyvää fiilistä, tuttujen tapaamista, autojen riivaamista kiihdytyksessä, mutkaradalla sekä autoslalomissa. Halukkaille on virallisen kiihdytyksen jälkeen mahdollisuus testata /esitellä autonsa kykyä tuottaa rengassavua epävirallisessa burnis-kisassa kiihdytyssuoran burnispaikassa.
    Alueella on koko päivän kestävä satojen autojen näyttely ja iltapäivällä halukkaille mahdollisuus osallistua noin tunnin kestävään cruisailuun lähiympäristön kauniissa maisemissa.

    Väriä tapahtumaan tuovat myös nopeat kiihdytystä ajavat muiden merkkien edustajat. Paikalle saapuu myös muutama ”oikea” kiihdytysautokin testi/näytöslähtöjä ajamaan. Vierailevana kutsuvieraskerhona Club Corvette of Finland.

    Edellisvuosien kokemuksista viisastuneina palkintojenjako suoritetaan välittömästi kilpailujen päättyessä klo 18 jälkeen ravintola Paddockissa eikä varsinaisia iltabileitä siellä myöhemmin illalla järjestetä. Näin jää tiukan ( ja yleensä kuuman !) kesäpäivän jälkeen paremmin aikaa rauhoittua päivän ajoja läpi käyden.

    Kisa-alueen ravintolat anniskeluoikeuksillla ovat luonnollisesti auki koko päivän.

    Illalla mökkikylässä ovat saunat lämpiminä ja rock´n roll soi. Paikalle järjestäjien mökille Tomminkujalle saapuu Korpela Racingin uusi kuljetusrekka karaokelaitteineen. Nähtäväksi jää saammeko tänä vuonna kuulla karjuntaa myös mökkialueella !

    Aikataulu lauantai 1.8.2015

    8.00 : Portit aukeavat ja katsastus alkaa ( kypärä pakollinen kilpaa ajavilla).
    10.00 -14.00 : kiihdytys.
    10.00 -14.00 : slalom.
    14.00 -15.00 : Cruisinglenkki luonnonkauniissa lähiympäristössä.
    14.00 -18.00 : rata-ajo.
    18.15 : palkintojenjako Paddockissa

    Ilta – saunat lämpiminä /vapaata seurustelua mökkikylässä. Katso majoitustiedot ja lisätietoa osoitteesta www.fordnationals.net

    Hinnasto

    Sisäänpääsy alueelle 10 € / hlö. Alle 12 v lapset ilmaiseksi.
    Kiihdytys 25 € / päivä.
    Rata-ajo 25 € / päivä.

    Lisätietoja :

    Ville Sievers 0400 834 819
    Juha Pokkinen 0400 639 779
    Seppo Kokko 040 525 4114

    TERVETULOA !

    Ford Freak Club of Finland
    Ford Mustang Owners Club of Finland
     

Kerro tästä muillekin!