maksalaatikko eiku vaihdelaatikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 11.10.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Son tere ja moro. Autossani on TH 700 r4 laatikko. Loota pelaa muuten todella hyvin mutta ykkös vaihde ei mene käsin kytkemällä päälle, kun valitsin on jommallakummalla D asennolla ykkönen menee kyllä päälle mutta käsin ei. Onkaan isokin vika? Käytännössä en käsin kyllä ole koskaan tarvinnut ykköstä laittaa päälle mutta kiinnostaisi vaan vian suuruus.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tarkistappa vaihdevivuston säätö, tuntuis vähän siltä että vivun liikerata ei riitä ykköselle asti. Eli vipu menee ehkä näytön mukaan ykkösen kohdalle, mutta laatikon kyljessä vipu on vielä kakkosen kohdalla.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos 3-lovisen lodjun tilalle vaihdetaan 4-lovinen niin lukkoykköstä ei löydy ihan helpolla. En kyllä tiedä onko sulla vaihdettu mutta yleisin vika se silti on.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olet ihan oikeassa että autoni vaihteisto on joskus edellisen omistajan toimesta vaihdettu. Mutta mikäs siinä sitten oikein on että lukko ykkönen on tässä kadoksissa? Onko laatikko vaihdettu hutiloiden? Tuo oli muutes ihan hyvä vinkki tsekata nuo vaihteen siirto vipujen toiminnat. Kiitos siitä.
     

Kerro tästä muillekin!