mallory unilite

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kossi, 9.6.2006.

  1. Kossi

    Kossi 1st gear

    mallory unilite virranjakaja kyseessä ja tarttis tietää onko jakajan sisällä
    oleva optinen moduli paskana,pystyykö mittaamaan yleis mittarilla vai mikä konsti olis paras,näyttäis kaupasta ainakin löytyvän varaosa kyseiseen jakajaan

    t.kipinä hukassa
     
  2. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Helppo homma, tossa linkki

    http://www.centuryperformance.com/mallory/unitest.asp

    Eli virranjakajan kansi veks, pyörijä veks. Virrat päälle ja mittaat puolan - navalta jännitteen. Luottokortti modulin väliin jolloin jännitteen pitäisi pudota jonnekin välille 1- 2 V.

    Jos uusit modulia niin siihen löytyy halvempikin vaihtokelpoinen versio, muistaakseni 6100M. Noita saa esim. Summitilta 2 kappaletta "virallisen" varaosan hinnalla. Omassa autossa on just toi 6100M ja toinen uusi moduli takakontissa jemmassa.
     
  3. Kossi

    Kossi 1st gear

    no helvata täytyypä tutkia,kiitoksia kovasti
     

Kerro tästä muillekin!