Malmi Street Drags 2019

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja felix200SX, 9.6.2019.

 1. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  sori,mun kirjoitusvirhe,tarkoitin 660ft aikaa eli puoliväliä
   
 2. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  200m meni 9,13s parhaimmassa vedossa.
   
 3. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  juu kyllä siinä on lähdössä ja varsinkin alussa on parantamista,loppuaika kuitenkin hyvä 60ft aikaan nähden.
  Loppuajan mukaan 8.8-8.9 olisi mennyt puoliväliin,mutta pikku hieromisella sen 60ft kun saa vaikka 2,1sek niin loppuaikakin näyttää ihan toiselta.Ja samalla parannuksella 660ft kohdalla on 8,5sek luokkaa.
  Tosi hyvä aika siltikin Museovehkeelle.
   
 4. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Kiitti. Lähdössä joutui lähtemään maltilla, koska katurenkailla tuo Malmin asvaltti tuntui olevan aika toivoton. Lähtemisen salat joutui opettelemaan kerta kerralta. Kuskinakin toki täysi noviisi, ja isot pojat opasti varikolla, että "Hei ei sun tartte odottaa että vika lamppu syttyy, vaan lyö pedaali lattiaan sitä edeltävän valon aikana!". No kokeilin tätä, ja sit muuttu reaktiotkin 0,6 --> 0,1. Lamppu syttyi päässänikin!

  Mä sitä niin kovasti aiemmin ihmettelin, että miks aiemmat vastustajat olivat usein jo auton mitan edellä, kun mä ryhdyin sovittamaan siroa 47 kenkääni kaasupolkimelle ja koitin olla kovinkin nopea lähdöissäni...

  Hauska laji!
   
  Herje ja dart -66 tykkäävät tästä.
 5. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Eikö olekkin.
  Ja jos meinaat ajaa niillä normirenkailla jatkossakin,niin kokeile seuraavaa harjoitella vaikka jollain suljetulla tiellä:
  lähdössä paina kaasua reilusti yli puolen kaasun mutta ei pohjaan,ku saat sen poljin nopeuden sovitettua niin ettei paljoa sudi,niin vaihda 2 vaihde mikäli mahdollista juuri ennenkuin kaasu on pohjassa.Saat helpommin pidettyä sutimisen alla vaikka haet max kiihtyvyyttä.

  Sitten alkaakin alustan säätäminen...

  Mutta jos pedaalin niittaat lattiaan niin sutii joka kerta,100-varmasti.Ja aika tuhraantuu siihen.
  60ft ja 660ft kertoo kuinka lähtö onnistui,loppunopeus voiman millä meet maaliin.
  Jos saat 60ft ajasta 0,1sek pois,maalissa se on 0,15-0,2sek...
   
  jakulepi tykkää tästä.
 6. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Kiitti vinkeistä.
  Itse lähdin pakkoykkösellä ehkä 1/3 kaasulla sellaiseen nopeuteen, jonka arvioin ettei kottero enää ala sutimaan. (Alun lähdöissä kilpailuvietti painoi kaasujalkaa liikaakin, jolloin pito häipyi heti)
  Sitten lutku lattiassa aika lailla niin korkealle vedättäen kuin tuo kone jaksaa laulaa, josta kakkosta pesään sillä ajatuksella, että toinen pykälä ryhtyy saamaan jenkaa hyvällä vääntöalueella. Kolmosta sain sisään 50-70m ennen maaliviivaa, jolla tuskin isoa merkitystä. Ehkä loppareihin...mene ja tiedä?

  Kokeeneemmat radankuluttajat varmasti huvittuneena hymähtelevät tälle joutavalle intoilulle, mutta ehdottomasti peräänkuulutan kaikkia muitakin keltanokkia radalle rohkeasti kokeilemaan, vaikka ensi vuonna Malmilla! Siellä sitä on niin Blacklistit kuin hitaammat katuautot sulassa sovussa keskenään, ja tunnelma on hyvä.
  Eka lähtö on aina jännää. Lähettäjän käsimerkit, steitsaus, joulukuusen toiminta, reaktiot yms mietityttää, mutta takaan että 50m ennen maaliviivaa on kabiini yhtä hymyä!

  Tuo Vintage muskeliautot -luokka oli ihan hauska idea, tosin osallistujia oli vain muutama. Ehkä ensi vuonna järkkäytyy vähän isommin, jolloin orkkishenkisillä häkkyröillä pääsee ottamaan mittaa toisistaan vähän laajemmalla kattauksella. Se on yllättävän päräyttävä tunne ajaa tuo 402m rinta rinnan ja koittaa polkea kaasupedaalista viimeisetkin millit läpi pohjalevyn, jotta olisi ekana maalissa. :odrazz:
   
  Herje ja dart -66 tykkäävät tästä.
 7. Jamboolio

  Jamboolio 2nd gear

  MudMax, jakulepi ja Jymy70 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!