Malmi Street Drags 2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja nova71, 30.7.2020.

 1. Seevu

  Seevu Double Gearhead

 2. teehoo

  teehoo Gearhead

  Olikohan mikä juttu kyseessä, kun ei ollut näyttötaulua/ -tauluja paikalla? Katsojan kannalta oli melkein sama, kuin olisi radiosta kuunnellut mittelöt, kun ei aikoja näe. Ja se, että aina välillä kuuluttaja ajan kertoo, niin paljon jäi silti kertomatta. Vai supistuiko matkan ohella taulutkin pois...
   
  Seevu tykkää tästä.
 3. Kuutti-Eki

  Kuutti-Eki 1st gear

  Jep, näinpä. Kun ei heads-uppia ajeta (pl. Blacklist, joiden lähdöistä selostaja ei selvästikään ollut tietoinen), niin kyllä ne ajat ja loppunopeudet olisi ihan kiva nähdä.
  Kiva myös toki, että on selostus, mut ehkä senkin osalta ens kerralle pientä petrausta...
   
  Seevu tykkää tästä.
 4. enzo

  enzo Gearhead

  Näyttötaulut oli kaikki riistetty Jyväskylän ralleihin, niin saatiin Malmilla olla ilman.

  Tulosluettelot jäivät vajaaksi, osui sellainen silmään kun uteliaana katsoin miten kenelläkin meni. Julkaistaan sitten uusiksi kokonaiset jahkas datajumalatar ehtii poiketa ja käyttää ajanottotietsikkaa valtakunnanverkossa.
   

Kerro tästä muillekin!