Mantorp Action Meet 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja turbofriik, 8.8.2013.

  1. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Raportti Mantorpista!

    Sää suosi meitä tänä vuonna, joskin paikalle pääsy ei tänä vuonna ollut ollenkaan niin varmaa. Osallistujakunta oli hiukan pienempi, ns. jokamies luokassa oli selvästi vähemmän kokeilijoita. Tässä pieni kuvaraportti. :D

    Hyvin mieleen jäi 8.86s neliveto golffi! 1120 kg / 1140 hv GT4508R :D
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Arminin 1228hv Supra jäi kuitenkin ysin puoelle. 9.03 / 260
    [​IMG]


    8,15s R32 Skyline
    [​IMG]


    Hagberg Sierra
    [​IMG]

    Alleex Evo3
    [​IMG]

    Pikkuturbollakin voi ajaa kympin
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    LISÄÄ KUVIA: http://www.turbofriiks.com/galleria.php ... ntorp_2013
     
  2. JariV

    JariV 2nd gear

    Hienoja kuvia, hurjaa tekniikkaa.
     
  3. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Neljä vuotta tullu nyt putkeen käytyä mantorpissa. Hirveitä pelejä nuo...tän päivän kiikalan setti tuntu taas aika laimeelta..tuolla mantorpissa on 9-10sek autoja enemmän kun kiikalassa on 11-12sek autoja.

    Tänä vuonna oli vissii pitoja ihan hyvin tai sit huonoja tekniikoita kun niin moni oksenti jo ekalle kierrokselle ennen kello KYMMENTÄ!
     
  4. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Lisäsin kuvia.

    Evo3 fly-by (9,39s punanen, 9.48s musta)
    [​IMG]

    11,13s NA BMW
    [​IMG]

    9,03s/262 Armin Supra
    [​IMG]
     
  5. turbofriik

    turbofriik 1st gear

  6. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Olitteko muuten perjantaina jo paikalla..oliko sillon millanen meno ?
     
  7. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Se mitä V8/Gti päivillekkin kaipais, olisi kilvettömien "kilpa-autojen" hyväksyminen joukkoon, Max/Extreme Street luokkaan ruottalaisten tyyliin.

    Samalla tuodaan lajia, kalustoa ja tiimejä esille rennossa yleisötapahtumassa joka voisi aiheuttaa muutaman harhautuneen katsojan eksymistä SM-kahinoihin tai mahdollisesti jopa sijoittamaan maallisen omaisuutensa vauhdin alttarille siirtyen itse kilpa-autoilun auvoiseen mailmaan.

    Nim. Piteån EDPS päivillä se viimeinen polte syntyi.
     
  8. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Ei oltu tänäkään vuonna, osa porukasta harkitsi kyllä sitäkin. Itse räjäytin jo Subarun moottorin n. 120km stokiksesta, josta aiheutui hiukan lisäohjelmaa reissuun ja jonka vuoksi oltiin hiukan suunniteltua myöhemmin Mantorpissa.. :rotfl:

    Mantorpissa oli ilmeisesti jo perjantaina hajonnut jonkin verran kalustoa. Oliko lauantaina aamupäivällä vielä autojen osalta tungosta? Iltapäivällä kun oli jo hiukan rauhallisempaa.. :rotfl:
     
  9. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Lauantaina oli paljon ekalla kierroksella mutta varmaan 10 nopeaa pamahti ekalla ja tokalla rundilla eli siitä varmaan johtu osittainen kato iltapäivästä.

    En tiiä sit paljon perjantaina porsinu..siin oli vissii 3-4h ollu strippi aikaa et varmaan osa jo hajottanu sillon..toisaalta on noi veijarit kyl aika hyvin kaikkeen varautunukkin että äkkiähän nuo näyttää ne parsivan kasaan..

    Onkohan se perjantai niillä joku vapaa päivä vai mikähän ku jotenkin tuntuu tyhmältä se PE-LA tapahtuma...Jotenkin tuntuis LA-SU normaalimmalle...
     

Kerro tästä muillekin!