manuaalin vaihto automaattiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja CandyBee, 26.12.2005.

 1. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  Auttakaa tyhmää mäessä joka on tottunut ajelemaan sillä minkä luoja on suonut mutta haluttaisi vaihtaa 50 luvun moppeen manuaalin tilalle automaatti( ja kutosen tilalle kasi.) Ennen ei tälläistä operaatiota ole eteen tullut mutta nyt yritys hyvä kymmenen, eli millainen kone kannattaisi apulaitteineen pellin alle istuttaa,????????
  kuten hyvin tiedämme 50 lukusessa mopessa moottori on kuin maamoottori, ajatuksissa on pikkulohko jostain noin saman ikäluokan mopesta, mutta kannattaako edes moinen ....
  Eli onko kokemusta kellään näiden vanhempien siipiveikkojen konerempoista jne???
  Mieltä kiehtoo kovasti että saisi tämän tehostamattoman "traktorin" edes automaatiksi kun saa miesvoimin kääntää kaupan pihaan ja hiki hatussa muutoinkin ....
   
 2. kinde

  kinde Gearhead

  Osta joku ajokuntoinenprojekti mopari ja siivoo sieltä osat mitkä vaihtelet ja loput sitten myyt osina(loppuautoa). Kerralla sais kaikki osat , loput kun saat myytyy niin halvaksi tuli automaatti ja kaheksikko. 318-360 ja 904 jos ajella vaan meinaat.
   
 3. DeS

  DeS Gearhead

  Ja siipimopareissa on käsijarru vaihdelaatikon jatkona niin suunnittele sitten käsijarrunkin toteutus tekniikan vaihdon jälkeen. Aikamoinen naamanvääntely tuollaisessa on mutta ihan toteutettavissa, työtä ja suunnittelua on vaan enemmän mitä Valiantin vastaavassa kutonen kasiksi hommassa.
   
 4. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  joo, kiitos :) on siinä joo miettiminen, ja itsellä aiempaa kokemusta jonkin verran vain 70 lukuisista mopareista, olisihan sitä orkkiskutosella halpaa ajella kun kustantaa vain 10l satasella, mutta kyllä siitä olennaista uupuu kun auto kuitenkin itsessään on kuin valtamerialus, joten oikeat äänet pitäisi myös olla.Ehkä tästä tälläinen tavallinenkin tallaaja oppii ja eipä sitä opi jollei tee ja vaikka kantapäänkin kautta ;)

  "mikä ei tapa niin vahvistaa"
   
 5. vesku383

  vesku383 Gearhead

  joo eihän sille kasin lotinalle mikään vertoja vejä, mutt älä hävitä sitä orggistekniikkaa, jos joskus haluut museorekisteriin tai jotain!
   

Kerro tästä muillekin!