Mark Donohue ja Rivethead

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja max, 15.4.2016.

  1. max

    max Double Gearhead

    Jostain kumman syystä kun heräsin tänä aamuna niin tuli pari kirjaa mieleen.Toisen sain näistä luettua loppuun vuosia sitten ja toinen näistä jäi viimeistelemättä.
    Joskus hetkiä ,jolloin ei ole mitään duunia ja vois lukasta näitä,enkä halua kuunnella pohdintoja jääkiekosta ja muustakaan paskasta.

    Donohuen kirja on tosi mielenkiintoinen kuvaus auton säätämisestä yrityksen ja erehdyksen kautta.Rivethead ihmisen epätoivosta GM:n Pick-Uppien kokoonpano linjalta.

    Pitää ostaa em. kirjat uudestaan valikoimaan,koska ovat hävinneet.Suosittelen näitä jos Kauniit ja Rohkeat eivät enää maita.

    http://www.amazon.com/Rivethead-Tales-Assembly-Ben-Hamper/dp/0446394009
    http://www.amazon.com/The-Unfair-Advantage-Mark-Donohue/dp/0837600693
     
  2. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Donohuen kirja on tullut luettua, aivan loistava katsaus rata-autoilun historiaan ja kehitykseen sen kulta-aikana 50-luvulta 70-luvulle. Moottoripäille sopiva elämänkerta kun keskitytään enimmäkseen autojen ja kilvanajon sielunelämään
     

Kerro tästä muillekin!