Matala autonostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja MasterP, 4.12.2009.

 1. overdrivw

  overdrivw 1st gear

  Mielestäni keskimääräistä huomattavasti lepsumpi takuulauseke: "asennuksen on suorittanut riittävän ammattitaidon sekä pätevyyden omaava yritys".

  Jos saat sen nostimen asennettua niin hyvin kuin pystyt asianmukaisilla työkaluilla ja konsultoit itseäsi fiksumpia kavereita ennen asennusta ja sen aikana etkä hyväksy mitään kompromissejä ja tästä huolimatta asianmukaisesti asianmukaista taakkaa nostettaessa nostin sitten jostain ratkeaa, etkä satu kuolemaan sen alle ja yritys, josta nostimen ostit ei ole vielä ehtinyt menemään konkurssiin niin kyllä ne noin 50% varmuudella sulle uuden osan ratkenneen tilalle toimittavat 8)
   
 2. rodisko

  rodisko 1st gear

  nostin

  Olisko jollain joutilaana tuollaista keinutunkkia?
  Varmaan tuollainen jää joutilaaksi jos tarvii paljon nostella ja tulee hommattua oikea nostin?

  Saa tarjota...

  tk100(at)luukku.com
   
 3. ido59

  ido59 Gearhead

  Itse kiinnitin huomiota tähän:
  Osa työkoneista (lukee sopimusehdoissa) toimitetaan suoraan valmistajalta, jolloin tuotteesta sen takuusta ja toimituksesta vastaa tuotteen valmistaja. Myyjä on tällöin provisiomyyjä / kauppaedustaja.

  Herää epäilys, ovatko tuotteet lähtökohtaisesti kauppaedustettuja, että 'jos on takuuongelmia, niin soittele sinne kiinaan -tässon numero'.
   
 4. Zuffenhaus

  Zuffenhaus 1st gear

  Nostetaas vähän vanhaa aihetta kun itselle pitäisi hommata saksimallinen matalanostin, nostokorkeutta tarvitsis sen 1m. Eli onko Bilteman versiosta tullut lisää kokemuksia?
  Toisaalta Nussbaumin laite on reilu 1200eur kalliimpi joka tietty kirpaisisi mutta turvallisuudella kun ei parane leikkiä niin onko noissa oikeasti vähäisessä harrastekäytössä eroa turvallisuudessa?
  Toisaalta onko vielä jotain muita (ei-kiinalaisia) mitä voisi suositella?

  Meinaan jos kiinalaisen ostan niin sitten todennäköisesti päädyn Bilteman versioon. Mutta sen verran noi jokatapauksessa maksaa että pa***aa ei viitsi ostaa, ja mieluummin uuden laitteen haluan hommata.
   
 5. master39

  master39 3rd gear

  itellä ollu tuo bilteman nosturi 2vuotta käytössä ja toiminut moitteettomasti!!
   
 6. Zuffenhaus

  Zuffenhaus 1st gear

  Kiitos Master39 kommentista!

  Pitää vielä korjata omaa viestiä että Bilteman versiossa se siirtosarja missä pyörät ei kuulu hintaan (Nussbaumissa Sprinterissä kuuluu) ja tais olla 180eur eli se kaventaa hintaeron noin 1000 euroon Biltema vs Nussbaum.
  Eli nyt pähkäilyä onko tuota järkeä maksaa, kovasti ne sanoo että tuo Nussbaum on täysin "Made in Germany"...
   
 7. jallu81

  jallu81 3rd gear

  niin ja missäs on mahdettu bilteman nosturit tehdä? kun ei noiden "laatumerkkisten" nostureidenkaan valmistusmaa ihan aina tiedossa ole..
   
 8. Zuffenhaus

  Zuffenhaus 1st gear

  En ole vielä käynyt tutkimassa mutta sanoisin että erittäin todennäköisesti Made in Kiina.

  Tuosta Nussbaumista kun kyselin maahantuojalta (Suomen Työkalu) niin kovasti vakuuteltiin että on tehty Saksassa. (ja kun netistä katoin speksejä ulkomailta samasta)
   
 9. 6.2vani

  6.2vani Gearhead

  mikä siitä kiinalaisesta tekee huonon?itellä tommonen http://www.albumini.fi/Albumi=BPBWEDFO tyytyväinen olen ollut hintakin oli vuosi sitten ok käytettyä etin mutta oli melkein samaan hintaan epämääräisiä rautakasoja purettuna myynissä.tossa nosturissa kun tuo teknikka on aika simppeliä :rotfl:
   
 10. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Tuo nyt ei vaan taida olla pieni matala nostin. Lisäksi tuohan vaatii jo ison tallin... Uskoisin että tuo bilteman nosturi kyllä toimii sen mitä harrastaja tarvii,vähän sama kuin muutenkin työkalut biltemasta,kelpaa hyvin harrastekäyttöön. Noista merkkinostureista sen verran että monet käytetyt kun ovat olleet ammattikäytössä niin ovat aikas kuluneita kapistuksia.. Ja kyllä merkkipelitkin hajoaa joskus. Jokainen tekee valinnan lompakon paksuuden mukaan. ;)
  Noista pienistä maahantuojista sen verran että nuo yhden ihmisen tuontiputiikit on vähän niin ja näin,niitä tulee ja menee.Sitten kun se itse maahantuotu nostin aiheuttaa vaikka onnettomuuden niin veikatkaapa kuinka nopeasti hävitään mainostamasta noita hökötyksiä?! Siksi kääntyisin tuohon bilteema malliin,he tuskin niin hanakasti häviävät kuvasta. Ostan jonain päivänä itsekkin moisen..
   
 11. Zuffenhaus

  Zuffenhaus 1st gear

  Juurikin niin, varmasti saman tehtaan tuotetta useat muutkin myy mutta resurssit hoitaa vaikka takuuasioita on aika eri juttu isolla ketjulla.
  Bilteman tuotteet käy oikein hyvin mun harrastejuttuihin (joskus tosin mieluummin ostaa vähän parempaa), tuossa tosin juuri tuo turvallisuusjuttu päällimmäisenä. Joku muu työkalu tms kun hajoaa niin ei kun kauppaan vaihtamaan mutta tuosta on paha mennä valittamaan jos on tullut 1800kg auto niskaan... Siksi en käytettyä ite hommaa, pitäis olla niin varma sen kunnosta. Yritin tänään käydä kattomassa Biltemassa mutta eihän niitä pk-seudulla ole myymälässä. Mutta empä usko että Biltema myis jos ei täyttäis normaaleja laatu- ja turvallisuuskriteereitä.

  Onko muuten jollain tuo Nussbaum Sprinter käytössä? Ilmeisesti ainakin jotkut rengasliikkeet sitä käyttää.
   
 12. Teppe

  Teppe 1st gear

  Tutulla kaverilla ollut sen pari vuotta korjaamollaan tuo Bilteman nosturi ja kun kyselin, että uskaltaako harraste pajaan ostaa kun on kerta kokemusta, niin tuumas et jos tuo on päivittäin moitteetta jatkuvassa käytössä täälä, niin en ossaa sannoo miten toimii sulla jos harvakseltaan käytät :wink:
  Eli taidan uskaltaa ostaa itellenikin...
   
 13. Catiska

  Catiska Gearhead

  Mnä hommasin Astra miniLiftin. Nostokykyä 2500kg ja kyllä ainakin tuon painoinen Caddy nousi keskeltä hienosti. Tilaa ei vie paljoa enempää kuin hallitunkki ja on riittänyt minun hommiin. Laatukin on kohdallaan, ihan Euro valmiste.
   
 14. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

 15. Catiska

  Catiska Gearhead

  Minäkin harkitsin moista mutta tuo olisi minun hommissa rajoittanut nostimella tehtäviä töitö liikaa. Helmoille ei voi tehdä mitään eikä oikein mitään muutakaan mikä osuu nostotasojen alueelle. Vaihteisto ei myöskään noista yleensä mahdu tulemaan alas joten päädyin tuohon miniliftiin.
   
 16. ari2004

  ari2004 Gearhead

 17. simeoni

  simeoni Double Gearhead

 18. ari2004

  ari2004 Gearhead

 19. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Paljon makso? Onkos tuossa minkälainen lukitus, kun äkkiseltään näyttää että on ihan ilmapalkeiden varassa? Kuitenkaan esittelyvideossa ei käytetä mitään varmistusta, pukkeja tms.
   
 20. iltavilli

  iltavilli 1st gear

  Nussbaumin Sprinter ollut käytössä muutaman vuoden. Ollut pitkiäkin aikoja ylhäällä kerrallaan. Tähän mennessä ei ongelmia, erittäin jämäkkä laite.
   

Kerro tästä muillekin!