Matala autonostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja MasterP, 4.12.2009.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

  2. MasterP

    MasterP 1st gear

  3. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Naapurilla tollainen Biltema versio ollut käytössä jo useamman vuoden ja tyytyväinen on ollut. Eikä ole ollut mitään vikaa/ongelmaa.
     
  4. rodisko

    rodisko 1st gear

  5. -kk-

    -kk- Gearhead

  6. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Eikös tuo vaikuta samalta kuin bilteman nosturi? Itselläni sama hankinta nyt edessä, tekis mieli laittaa ihan täyskorkea mutta sen kanssa voi tulla ongelmia kun talli on vain 2,9m ja nosto-oven kiskotkin saattaa olla tiellä.
     
  7. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    tehdashalliinkaan missä ajaa isot trukit ei yli 20 cm laiteta,paljon riippuu raudan määrästä,itsellä pilari nosturit,piti ottaa 10 cm pois korkeudesta,roppasin kattoon ja seinään vielä kiinni,7 cm valu,c3500 oli toista viikkoa ilmassa,pari vuotta ollut muutenkin käytössä ei onkelmia.
     
  8. -kk-

    -kk- Gearhead

    Tuossa on ilmeisesti kompura itessään?
    Biltema olis kyllä iso firma, jos takuu tms.hommia...
     
  9. evo88

    evo88 1st gear

    Merkkiin ja hankintapaikkaan en ota kantaa mutta kaverilla on ton mallinen kun tuo Bilteman nosturi ja on kätevä koska jää keskeltä avoimeksi niin pystyy myös auton alla (pakoputki yms.) korjailemaan.
     
  10. Degenerated

    Degenerated Gearhead

  11. propelli

    propelli 3rd gear

  12. Herje

    Herje Double Gearhead

    Paljonko jäi hintaa rahteineen.
    Ois aika passeli omaan talliinki
     
  13. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

  14. Degenerated

    Degenerated Gearhead

  15. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ja tuntuu että kaikissa linkeissä on tuon myytävän tavaran hinnan ilmoittaminen vähän normaalia kauppaa vaikeampaa. suurin osa harrastajista pärjäisi kyllä tuollaisella pikkusellakin jonkinverran ilmaan nostavalla laitteella hyvin. jos siis olisi se talli johon sen voisi asentaa :D
     
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kyllähän tuossa Nettikoneen ilmossa oli hinta aika selkeästi esillä. Tosiaan noissa kiinan(?)vehkeissä tuntuu että pitää olla kapasiteettia vähintään tuplaten sen mitä tarvii, että voi alle mennä. Että jos 2,5 t vehkeellä nostaa 2,0 t vehjettä niin "saattaa" tulla laitettua pari pukkia alle lisäksi.
     
  17. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    jooh kattelin useammalta sivulta näitä linkkejä.

    ja joo niin se on vähän kaikkien muidenkin nostolaitteiden kanssa.. varmistus on hyvästä. ei tartte ku kerran vähän nitkahtaa ilkeesti läheltäpitäen niin muistaa taas vähän paremmin hetken aikaa ettei temppuile hengellään. "jos mä vähän vaan yhtäkkii ei siin kuitenkaan mitään käy"
     
  18. propelli

    propelli 3rd gear

    Vajaa 2700€ /alv 0. Minulla on kahteen eri paikkaan tehdyt valmiit asennuskohdat lattiassa jossa ei mene lämmityskaapeleita, voi sitten siirtää nosturin paikkaa tarpeen mukaan. Tuo helppo siirrettävyys on hyvä juttu, voi pitää keskilattian puoleista nostinta seinän vieressä silloin kun ei ole nosturille tarvetta, ei turhaan syö pientä lattiapinta-alaa.
     
  19. jarona

    jarona Gearhead

    Yritin huutaa tuota WDW5500 nostinta huutokaupat.comista,
    mutta kun hinta nousi nokko niin tein työpaikalla
    joka renkaan alle ajosillat joitten alle sopii matala hallitunkki,
    väsäsin kotona sitten 4" parruista ja 2"x 8" lankuista ruuvamalla palikoita
    alle kun nostin aina yhtä kulmaa.
    Nyt subbe 56 sentin korkeudella helmoista ja nopeesti..
    Vielä tunkissa varaa jos uskaltaa...
     
  20. Td5

    Td5 1st gear

    Nostetaanpa tämä taas ylös. Tukes tutki näitä ja osa meni myyntikieltoon / takaisinkutsu. Nyt on kaikenlaisia malleja tarjolla, mikä näistä olisi hyvä. Tämän päivän ratkaisua haetaan.
    Kyseessä olisi semmonen 1000mm nostava 2-ramppi saksi nostin.
     

Kerro tästä muillekin!