Matalako ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Mr. Horsepower, 21.10.2009.

  1. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    pienillä muutoksilla sais ihan jees pelin... mutta eikös nuokin tehdä vähän niin kuin itselle? toki eripuraa tulee kun vaikeahan sitä on kaikki miellyttää :D ja maku asioista on vaikea kiistellä.. TÄ? :rotfl:
     
  2. bdr529

    bdr529 1st gear

    Omaa makua miellyttää yleensä enemmän sopusuhtaiset rakennelmat joissa tyyli muodostuu pikkuasioista ja hillitystä kokonaisuudesta.

    Nämä Ennätysten Kirjaan pyrkivät laitteet edustaa monesti aika yksioikoista ja usein amerikkalaisilla yleistä teksas-ajattelua jossa otetaan vain se yksi tuumissa tai hevosvoimissa mitattava asia jota pyritään venyttämään äärimmilleen. Maailman matalin rodi tai kaikkein pisin stretch-limo voi kerätä katseita yhden kerran mutta jäävät helposti unohduksiin heti kun tulee se uusi maailmanennätyksen haltija.

    Tyylille ei ole guinnessilla omaa ennätysluokkaansa. Missikisoissakaan harvoin pärjää se kaikkein pisin, laihoin tai isotissisin tyttö.
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

  4. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

  5. jorke

    jorke Gearhead

    Mulle "traditional" on kirosana :lol: ....
     
  6. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Virtuaali roddausta ilmassa! aika harvoin suomessa noita laitteita ilmestyy tallista liikenteeseen! Traditionaleja kylläkin! Joten nyt jätkät haastetta vastaan!
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Siellä harvoin pärjää myöskään se kaunein tyttö, vaan valintakriteerit lienee jotain ihan muuta. :odroll: Toisaalta älytöntä hommaa kilpailla asiassa, jota ei voi mitenkään mitata.
     
  8. jorke

    jorke Gearhead

    Älähän nyt viiti :) ...
    Kaikki aikanaan, ehkäpä liikkuu ens syksynä tai 2011 keväänä... Tai sit kun valmistuu :).
    Kun omaksi iloksi rakentelee sillon kun siltä tuntuu ja on mukavaa, niin saattaa vierähtää.
     
  9. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Tuo on itseasiassa tyylikkäämpi kuin nämä rytökasarodit yleensä... Liekkö sitten yksityiskohdat tai sutjakka muotoilu vai mikä... Kuitenkin muutakin ideaa kuin maksimaalinen rupuisuus.
     

Kerro tästä muillekin!