Matokamera kokeilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja pptalo, 25.2.2016.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ruåttiksi varmaan inttemera.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ja eikö sen kuvan saa puhelimellakin talteen kun ottaa kuvaruutukaappauksen.
     
  3. valpas

    valpas Gearhead

    Yhden (ensimmäisen, kauan sitten) matokameran ostin, mutta sitten huomasin, että se on vain näyttö. Ihan hyvä sekin on monessa paikassa, mutta joutuu vaan oikeella kameralla kuvaamaan siittä näytöltä (Muuten se näkymä katoo, eikä jää talteen, kuin muistikuva, joillekkin se riittää. Vielä haastavampaa laittaa se tänne näytille, kuin tavallinen digikuva.).
     
  4. Catiska

    Catiska Gearhead

    Minulla on tuollainen Kiinan matokamera pajalla. Kerran kokeilin ja totesin kuvanlaadun sen verta huonoksi ettei sillä tehnyt mitään jos pitäisi yrittää arvioida moottorin sisältä metallipintojen kuntoa. Eli, jos joku tarvitsee niin pullakaffella saa hakea.

    Nyt siellä notkuu Jaappanin tyttöjen tekemä matokamera, Olympus Iplex. En ole vielä kokeillut, mutta vanhat muistikuvat kertoo jotta se vastaa tuhatta kiinalaista matokameraa jos kuvasta pitää pystyä erottamaan muutakin kuin männän kampiakselista.
     
  5. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Sain lainaksi moisen kameran ja kurkin sylinterien sisälle ja näyttää siltä että omassa autossa on pakoventtiileissä seetit.

    Kysymys kuuluu jotta voinko nyt jättää lyijynkorvikkeen pois bensan joukosta? Koneen huolloista ym. ei ole mitään tietoa.

    Kuvaamisesta sen verran, että monella tavalla sai pyöritellä ja taivutella että sai tutkittua venttiilit tulpan reiästä ja koko ajan sai puhdistaa peiliä kun tuli moskaa. Sinänsä kätevä laite, mutta vaatii kärsivällisyyttä.
     
  6. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Nostetaanpa taas esille. Mikä on hyvä merkki tai paljonko kannattaa maksaa harrastekäyttöön tarkoitetusta vekottimesta. Tuskin tulee tarvista tutkia tulpanreiästä miten hyvin hoonausjäljet ovat tallessa, mutta esimerkiksi jos voisi katsella vaikkapa kotelojen sisään ja saada jonkin käsityksen ruostumisasteesta. Ja jos voisi katsoa jarrupalojen kulumisasteen rengasta irroittamatta niin sillä voisi optimoida palojen käyttöiän. Ja olisihan sille käyttöä talon remontoinnissakin.
     

Kerro tästä muillekin!