Max ennakkoarvailuja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja LordMrFord, 15.3.2014.

  1. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Heittäkäähän jotain maksimiennakkoaavisteluita 2v rautakantiselle veekasille kun ajetaan kasivitosella ja puolentoista kilon ahdoilla turboilla ja välijäähdytettynä.

    Vinkkinä että ohjearvo on bensalle ilmakehän paineessa 37 astetta 3000RPM:ssä ja kasivitosella dynovarmistettu 0.75 ahdoilla 33 ast. 5000RPM:ssä.

    :-?
     
  2. lärpäke

    lärpäke 3rd gear

    Puristussuhde?
     
  3. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Aika alhaalla, taisi olla 8-8.5:1

    Hiukan alle 5 litraa ja pitkäiskuinen jos jotakuta kiinnostaa. Eihän noiden vanhojen malmikasojen sytkät nyt kauheasti toisistaan eroa.
     
  4. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Tätä veikkausta ei taida näillä tiedoilla kukaan alkaa pelaamaan...

    Heräsi vaan mielenkiinto millanen kombinaatio tuo tarkemmin on sisuskaluiltaan ja erityisesti millanen ennakkokäyrä sulla on?

    Tuollasessa reilummin ahdetussa matalapuristeisessahan sytkä saattais olla vaikka kiintee ja ahtojen myötä ennakkoa tiputetaan.
     
  5. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Tää oli nyt vain yritys saada jotain haarukkaa asiaan, mutta kun vastausmäärä on tämä,niin voin paljastaa että kone on alteredin keulalla oleva tuplaturbo Y-lohko efillä. Ilmakehässä ennakkona on 41 ja tuo puolentoista kilon ennakko on hakusessa. Tällä hetkellä tarkoitus olisi laittaa 21. Ennätys 8,723 on ajettu kuitenkin 33:lla mutta kyllä lähti pahvikin.
     
  6. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Yksinkertainen aste/psi ennakonpudotusta on lähellä tuota sun omaa ajatusta.
    1,5 kiloo on 22psi, 41 miinus 22 = 19 astetta.
     
  7. sbm396

    sbm396 Gearhead

    No mun mielestä pitäis olla aika turvallisella alueella jos 20 pintaan laittaa me ajettiin kasivitosella moparin pikkulohkolla ilman kuuleria yli 2 kilon paineella 28-29 ennakolla puhalti kylläkin cometicin tiivisteen ulos mutta kyseinen tiiviste ei muutenkaan oikein pitäny
     
  8. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Hyvää settiä. 21 se on siis ja tulevaisuudessa dynossa loput.
     

Kerro tästä muillekin!