Maxxecu

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Aulis Hämeenkorpi, 14.4.2019.

 1. Onko Drag race / street race käytössä yhtään näitä Maxxecu ohjainjärjestelmiä? Kokemuksia?
  esim. tämä Pro kiinnostaa kovasti:

  http://www.maxxecu.com/products/pro

  Aulis
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Streetversio on ollut hyllyssäni vuoden verran. Piti tulla moottoripyörään, muttei tullutkaan, kun se ei millään mahtunut nakupyörään piiloon eikä ollut edes vesitiivis. Ostokseni on motskarin sijaan tänä vuonna menossa Darttiin. Maxxecun PC-softaa on sen verran tullut tutkittua, että ominaisuuksia tuntuu riittävän. Streetversio riittää juuri ja juuri kutoskoneen sekventiaaliseen ruiskuun ja suorasytkään plus kaikkiin tarvittaviin antureihin ja ohjauksiin. Ja jälleenmyyjällä tuntuu olevan sekä intoa että aikaa neuvomiseen (TT-Speed).
   
 3. Hyvä tietää. Onkohan kellään drag race käytössä tuommosta Pro:ta ? Tiedän että monella Tuning, drifting äijällä on näitä käytössä euro ja japanin kinnereissä maxxecu.n settejä. Automaalarini kehui hänen settiään (n. 2300e) jonka oli laittanut BAD-4 farmari audiinsa, jolla ajaa kadulla, nurburingillä jne jne. sanoi että langattomana voi valmiita karttoja vaihtaa, kun ne vain on valmiina.

  Minulla on ajatus että jos tässä jossain vaiheessa "köyhtyisi" LSX koneen ja siihen laittaisi twin turbo setin, tämmöisen ohjainsysteemin jne. Olisiko hyvä semmoiseen 1200-1400hp settiin ohjaimeksi.

  a
   
 4. Keme

  Keme 3rd gear

  I/O tarpeista, ja oikeastaan nimenomaan inputtien tarpeesta, toi soveltuvuus on kiinni. Listaa tarvittavat anturoinnit ja katso täyttääkö Maxxecun ominaisuudet ne. Noin lähtökohtaisesti Racessa on 8 analogi- ja 4 digisisääntuloa vapaana.
  Mä aattelin laittaa täs jollain aikajaksolla Maxxecu Street purkin ohjaamaan LM7 pataa, mut se onkin katupata ja pikkubudjetin toteutus. Siinä on noita inputteja sen verran vähän ettei sillä saa logattua mitään hienosteluja.
   
 5. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

  Vakiobokseilla säätämällä noi toimii hienosti, mutta jos on isompia muutoksia kuten ahtaminen niin sit aftermarkittia vaan. Pari kolme tonnia ei enää siinä vaiheessa maksa mitään..
   
 6. J.J.

  J.J. 3rd gear

 7. Tuohon Holleyn terminaattoriin pitää tutustua. Ei ole ajankohtaista, mutta ehkä jossain vaiheessa...
   

Kerro tästä muillekin!