MB 124 kansihomma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja chevy76, 4.4.2008.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    kannen vaihto edessä 124 2l bensamersuun..

    vikana oli kulunut nokka ja luultavasti myös jossain venttiilissä häikkää..kävin tänään purkamaan vanhaa kantta irti mutta törmäsin ongelmaan: sain pakosarjat, kaasarit yms yms irti, mutta sitten törmäsin ongelmaan että millä ihmeellä se nokkaketsun ohjurin tappi lähtee pois..?? kanttahan ei muuten saa irti ellei sitä tappia poista..hokasin kyllä että siinä on sisäpuolella kierteet ja laitoin siihen pultin jonka avulla yritin nytkytellä sitä tuloksetta irti..uudessa kannessa sitä ei ole ja ilmeisiesti prossi hela tms se kiinnittyy kanteen..Puristussovitteella kai..? voiko joku antaa vinkkiä kuinka se lähtee..?? raaka voimako ratkaisu..??
     
  2. keimo

    keimo 3rd gear

  3. martiar

    martiar 1st gear

    Mikäli tarkoitat ketjun laahainta niin se pitää nimenomaan kiertää pultin kanssa pois se tappi .... on ihan lyömällä kiinni se tappi siellä ....
    Eli mutteri/muttereita väliin ja pultilla vedätetään pois se tappi ....

    AM-Racing
     

Kerro tästä muillekin!