Meijän perän B-body Plymouthit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MJF, 13.1.2008.

 1. MJF

  MJF Double Gearhead

  Ettei nyt enempää terrorisoida tuota cuda69:n topiccia omilla jutuilla niin tehdään uusi 8)

  Eilen haettiin kaverille myyntipalstalla kaupan ollut ´69 RoadRunneri.
  Miten se onkin mahdollista, mutta melekeen aina tämmösille pitkänmatkan reissuille osuu paskin mahdollinen keli. Oulaisista kun lähettiin niin ensimmäisen 10km matkalla hinattiin yhtä autoa ojasta ja vastaan tuli 3 ambulanssia vilkut päällä :eek: Luntakin tuli kohtuulliset reippaasti ja matkavauhti oli siinä 50-60 paikkeilla :-? Matkaahan oli vain pikkasen vajaa 600km suuntaansa, ei onneksi enempää :rotfl: Styke oli kyytiä vaille Dusterin perälle Vihannista, joten samalla kun kärry oli vielä tyhjä, perä kulkeutui Helsinkiin. Onneksi oli yöpaikka Helsingissä ettei tarvinut kahteen suuntaan samana päivänä madella tuota väliä.
  Aamulla oltiin heti liikenteessä ja vastassa oli tämä näky. Ruosteinen, kuppainen ja lievästi puutteellinen rullaava Runneri, aivan kuin puhelimessa oli jo ollut puhe :D Auto kyytiin ja nokka kohti pohjoista. Paluumatkallakaan ei mennyt kuin kymmenisen tuntia körötellessä, keli oli onneksi jo parempi :rotfl:

  Projektia on kuulemma tarkoitus tehdä kaikessa rauhassa ilman kiirettä ja parempia kuviakin saadaan varmaan sitten kun auto pääsee sisälle talliin. Auto on poistettu rekisteristä syksyllä 1999, jos on jotain tietoa historiasta niin kaikki kiinnostaa!
   
 2. cuda69

  cuda69 Gearhead

  hemmetin hiano.ei pahan näkönen,suurinpiirtein samanlainen kasa ku minunkin satellite oli/on :rotfl:
   
 3. kmovat

  kmovat 1st gear

  En nyt sata varma ole mut näyttäs kovasti kaverin entiseltä autolta. lähti suurinpiirtein 3-4 vuotta sitten täältä Lappeenrannan seudulta vaihtokaupassa pääkaupunki seudulle.
  Ihan samassa kunnossa oli silloinkin
  :D
  missä tuo oli muuten kaupan vai puskaradiossa?
   
 4. MJF

  MJF Double Gearhead

  Oma Plymouthihan on Sport Satellite 2dht. Tuotu Suomeen joskus ~´98 vuonna, aikaisempia omistajia KUE ja Make_O. Itselle auto kulkeutui helmikuun pakkasilla ´04. Ajamallahan ne ajokuntoiset autot tuodaan, vaikka ei lämmityslaitteessakaan vesi kiertänyt. Onneksi ei sillonkaan ollut kuin 20 astetta pakkasta :rotfl:
  Pari kesää ajeltiin ilman isompia murheita lähes sellaisenaan. Ainut isompi muutos oli levyjarruswappi Volaresta. Viimeinen niitti eturummuille oli kun hakureissulla poliisi hyppäsi tikkarin kans ohituskaistalla eteen ja Satelliitti loikkasi jarrun painalluksesta kaistojen yli suoraan pientareelle :-?
  Tuossa palttiarallaa 1½ vuotta sitten alkoi peltien lievä kuppaisuus häiritsemään ja peltityöt sai alun. Nyt pari särettyä volkkarin diisseliä ja Sciroccon dieselöinnin jälkeen taas ollaan takaisin töissä :rotfl: Kyljet on oiottu suurinpiirtein ja eka kierros on vedetty hiontamaalia. Isompia pakkelointeja ei enää löytynyt niin ruvettin kaivamaan ruostetta takalasin ympäriltä. Tiedossa oli heti että muutama reikä siellä on, mutta hiekkapuhalluksella on tapana löytää niitä lisää :odroll: Muutama pikku lätkä hitsaamalla ja loput tinataan tukkoon. Eipä niitä kaikkia hitsaamaan viitsi alkaa. 1, 2, 3, 4. Tässä vaiheessa siis ollaan nyt, pari reikää kokeilun vuoksi tinattuna.

  Väriksi tulee FenderTagin mukainen F3 vaaleanvihreä, ja sisälle F8 tummanvihreä. Sen verran pussihousuhörhöä minussa on että tuommoiset asiat luetaan suoraan tagista :rotfl: Tämän päivän tulkkaukset vaan pisti miettimään. Sisusta on muuten kokonaan tummanvihreä, paitsi penkit ja ovipahvit valkoiset. Aika erikoinen yhdistelmä :-?
   
 5. MJF

  MJF Double Gearhead

  Sama auto, kerro lisää :D Ihan täällä OoDeellä oli myynti-ilmotus, ensin kesällä ja nyt uudestaan.
   
 6. timoknihti

  timoknihti 1st gear

  joo tuota autoa tuli ihmeteltyä velipojan kans jossain vaalimaan tienoolla joskus 2003 oli niin mätä ja kittinen ettei velipoika oikeen innostunu siitä...mut kyllähän tosta viel auton tekee
   
 7. kmovat

  kmovat 1st gear

  Eipä tuossa paljon ole kertomista, Kaveri osti sen muistaakseni-99 kesällä ajoi kauden loppuun ja aloitti projektin viemällä kilvet pois ja noin 3-4 tallivaihdon jälkeen antoi tuon ja laikka-avo syslerin vaihdossa tähän http://kuvablogi.com/nayta/619172/ . eli melkein vuosikymmenen on nukkunut tuo projekti. koneesta ei ole muistia mikä oli sillon mut jotenkin sellanen kuva et olis ollu alunperin 383. en mee vannomaan.
  perhana kun en bongannut tuota ilmoa, on välillä käynyt mielessä et mitäkö tuollekin kuuluu..
   
 8. kmovat

  kmovat 1st gear

  oli varmaankin Nuijamaan tienoilla kun silloinen talli oli noin 5km raja-asemasta..
   
 9. coronet-65

  coronet-65 3rd gear

  Terve kaikille! Minähänse ostin tämän kyseisen Roadrunnerin tänne Vihantiin, -65 mallisten Jorkkerin ja Coronetin seuraksi.
   
 10. timoknihti

  timoknihti 1st gear

  joo lähellä rajaa oli eli nuijamaa varmaan sitte
   
 11. KUE

  KUE 3rd gear

  Sulla ne auton haku reissut sit on antoisia :rotfl: jaa rupeaa vihree valmistuu pikkuhiljaa juu ostin -98 satelliten närpiön poijilta ja sit sillä ajeltiin kesä tai kaks ja laitoin kiertoon kun ruvettiin tekeen Dusteriin blower konetta ja toki on kyllä vähä harmittanu ku tuli JRT myytyä mut onneks tuli löydettyä tuo KUE :D . näytti olevan runneris pikku hipistelyä mut hyvinhän tohon saa korjauspeltejä.....
   
 12. cuda69

  cuda69 Gearhead

  joo minä voin pitää teille semmosen parin viikon kurssin b-korin peltiremontista :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: . Pikkasen löyty lisää hitsattavaa takaa helmasta :mad:
   
 13. MJF

  MJF Double Gearhead

  Kylläpä ne tahtoo olla ja jostain syystä aina painottuu näin talviaikaan :odroll: Sekin kun käytiin yhtä RoadRunneria kattoon. Nyt jo naurattaa, mutta sillon ei naurattanut pitkään aikaan. ´78vm Ransiitilla ajeltiin kolmen koplalla toiseen päähän suomea loskakelissä. Tai kun yks volkkari haettiin päiväseltään Epsoosta jnejne. No eipä niistä sen enempää täällä, nyt jo naurattaa reissut :rotfl:


  Joo tuu vaan. Parissa viikossa kerkiät näyttää miten hitsataan takalasin ympärystä nippuun ja vähän keretään jo Runneriinkin perehtyä. Saako sitten jatkokursseja jos et kerkiä parissa viikossa valmiiksi saada? :poff:
   
 14. cuda69

  cuda69 Gearhead

  kyllä jatkokurssikin onnistuu,mutta se pidetään Sarkassa Ouluus :D
   
 15. coronet-65

  coronet-65 3rd gear

  http://kuvablogi.com/blog/12604/1/

  Avasin kuvablokin josta voi seurata projektin edistymistä, laitoin sinne kuvia lähtökohdasta, menee vielä noin kolme viikkoa ennenkuin saan sen verstaalle sisälle, tällä välin voi tutkailla osa puutteita.
   
 16. RB-440

  RB-440 1st gear

  Kattoshäntä vaan, jostain syystä valokuvissa olisi niinkuin tutunnäkösiä yksityiskohtia. Jos mä en käynyt justiinsa tätä autoa katsomassa joskus 90-luvun puolella jossain Vantaalla Kehä III:n tienoilla, niin sitten tämmösiä on maassa enempi kuin se yksi.

  Se silloin tirkistelemäni Roadrunner oli muistaakseni Floridasta tuotu, silloin rekisterissä ja katsastettukin, kulki muistaakseni 383 voimin.
   
 17. XVD

  XVD Gearhead

  onpa se sinne löytäny puuhastelua :wink: näyttää tyypilliselle floridan tuonnille niissä tuppaa oleen ruostetta sitte joka paikassa siis aivan joka paikassa :-? mut sitkiä sissi hoitaa homman käden käänteessä varsinki ku näyttää olevan apuvoimia lupautunu hitsuu hommiin :D pitäspäs käyvä joskus joutessaan kahtomassa rojektia...täälähän alakaa kohtaa oleen nuita jenkki rötkylöitä enemmän ku detroitissa :D hyvä homma :D
   
 18. MOtorPARts

  MOtorPARts 1st gear

  hyvin muistettu :D

  taisi olla 1997 tai joku vuosi aiemmin :-?

  kehä III sta etelään niin oltiin samassa paikassa :D

  muut tiedot pitää paikkaansa :D

  kuvista päätellen ainakin takapuskurin tarra on mennyt huonompaan kuntoon, oli silloin vielä luettavissa :D
   
 19. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Linkin Kraisun renkaista ja vanteista voidaan olla montaa eri mieltä... :eek: :eek:
   
 20. coronet-65

  coronet-65 3rd gear

  Jeps. Saa tulla kahtomaan. :) Mutta auto toistaiseksi ulkona, joten päiväs aikaan näkee paremmin. Kovasti kahtojia käynytkin ja varmasti lisääkin tulossa.
   

Kerro tästä muillekin!