Meijän perän B-body Plymouthit

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MJF, 13.1.2008.

 1. MJF

  MJF Gearhead

  Tänään oli ensin vuorossa kuskinpuolen takaikkunan säätö. Eipä se oikeen asettunut kunnolla, kun on niin väärän mallinen. Orkkislasi on haussa, mutta kyllä tuo nyt siihen asti menee kun löytää oikean. Muuten nyt istuu kohtuudella, mutta pitää auttaa käsin tiivisteen päälle kun laittaa kiinni. Kyljen sai kasata sieltäkin osin sitten loppuun, kuskinovenväliin loput hilut ja takapenkki ja kuskinpenkki löysi paikkansa autosta :cool:

  [​IMG]
   
  TN, tooke ja Hai tykkäävät tästä.
 2. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  No mutta. Onpas siisti.
  Lienee tuohon valkoiseen penkkiin liftarin turha tarjota "paskaisia" farkkuja. Jäänee tienposkeen odottamaan seuraavaa kyytiä. Toki jos kyseessä naisoletettu liftari päässee kyytiin ilman farkkujakin...:D
   
 3. MJF

  MJF Gearhead

  Eiii kai sitä ny paljain pe*sein päästetä autoon, kastuu vielä penkki :confused:

  Sisusta on nyt tälläerää "valmis". On sielä vielä monenlaista pientä, mutta pääpiirteittäin kaikki paikallaan että pääsee siirtymään muualle. Pakoputki vuotaa ja pitää loppupäästä muuttaa muutenkin, siitä varmaan pitää huomenna jatkaa.

  [​IMG]
   
  TN, Hai ja Inlinee tykkäävät tästä.
 4. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Oiskohan kummonen homma käydä jossain leikkauttamassa oikeanlaista lasia, kerta se suora on?
   
 5. MJF

  MJF Gearhead

  Ei se oo suora. Kuuluu olla pystysuunnassa kaareva, mutta kun tämä on pituussuunnassakin.
   
 6. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Kuttilan lasista lienet jo kysellyt?
   
 7. LPV

  LPV 3rd gear

  Rupeaa olemaan hieno! Onkos tämä nyt sitten Satelite vai Belvedere? On niin pitkästi tarinaa, että en yhtäkkiä löydä tietoja. Laita (pliis!) pieni tekniikka yms. tietopaketti kaunottaresta! ;)
  Valkoiset penkit ovat kyllä viimeiset, mitä valitsisin autooni! Jos voisin valita...
  Tuossa mun FBssä on nyt ollu 15 kesää valkoiset penkit. Muksut tietää ettei sinne mennä kuin tyhjin käsin ja puhtain kamppein!:D
   
 8. gt302

  gt302 2nd gear

  On se komia ss
   
 9. MJF

  MJF Gearhead

  Tämä on Sport Satellite minkä ostin 2004 alkuvuodesta. Muinainen Part Store on tuonut tämän vuonna -98. Kaksi aikaisempaa Suomiomistajaa ja molemmat ovat ainakin olleet täällä forumilla. Pari kesää tuli ajettua ja otettua projektiksi. Kaiken muun ohessa on pikkuhiljaa tehty ja nyt alkaa valmistuun takaisin liikenteeseen. Tekniikka on 100% vakio 318 ja automaatti, peränä 8 3/4 2,76 välityksellä ilman lukkoa. Museotekniikka mahdollista museotarkistusta varten. Ennen lumia oli siis tarkoitus saada leimalle ja lupaavat nyt viikonlopuksi lunta. Katsastusaika on siis varattu huomis iltapäiväksi...
  On tässä vieläkin monenlaista pientä aamuksi, valojen säätämistä yms ennen konttorille lähtöä.

  Tankin joutui vaihtamaan uuteen, onneksi HTS-Importilta löytyi hyllystä ja sai hakea kauppareissulla. Vanha ei koskaan ollut vuotanut aikaisemmin ja näytti hiekkapuhalluksen jälkeenkin hyvältä, mutta nyt pakoputkea heppaillessa löytyi reikä :eek: Hyvin säikäytti jälkikäteen, itse tilanteessa ei kerennyt säikähtääkään. Tilanteesta selvisi onneksi vain palaneella hanskalla...
  Monenlaista pientä kasaamista on ollut, mm listojen kiillotusta ja asennusta ja kallistuksen vakaaja mikä ei ole ollut vielä autossa paikallaan ollenkaan. Nyt viimeisimpänä teippasin takahelmat kiveniskuteipillä. Lisukkeeksi kokeilin alkuperäistyylistä tuplaraitaa, pitää vielä makustella jätänkö vai otanko pois.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  TN, isalmela, esmi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. MJF

  MJF Gearhead

  Aamulla oli ohjelmassa takapyöränkoteloiden massaus, purkki per puoli tuli ruutattua. Laturi oli kytkemättä, tähänkin vedin toisen johdon rinnalle starttireleelle. Laturi on Nippondenso jostain Corollasta. Nakkasin valkosivut taaksekin, sloteille kun ei ole vielä etukumeja. Ja kapselit päälle tietenkin :)
  Meinas olla pitkä iltapäivä odotella katsastusaikaa, ainoa vapaa aika olo vasta 16.00. :D Tulihan tuossa taas selville monenlaista pikkupuuhaa mitä ei hoksannut ennen kuin ajaessa tai konttorilla. Mm pissapojanmoottori oli jumiutunut seisonnassa, eihän sitä hoksannut kokeillakaan etukäteen. Kuten myös seisontajarru, sitä varmaan on kokeiltu viimeksi edellisessä katsastuksessa :D Dynossa kuskinpuoli tarttui heti kiinni ja vänkärin puoli ei juuri topannut. Nosturilla kokeiltiin niin kuskinpuoli ei toppaa taaksepäin ollenkaan, vänkärinpuoli toimii oikein o_O No leima tuli ja pääsee taas ajeleen. 80km tuli risteilyä edestakaisin fiilistellessä, olihan se taas makia ajella tälläkin :cool:

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  teippi-mikko, esmi, isalmela ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Komia on!!

  Mut täytyy sanoa edelleen, että kateellinen olen noista sloteista. On ne vaan hienot vanteet muskeliautoon.
   
 12. MJF

  MJF Gearhead

  Perjantaina tuli niin monta kyselyä puuttuvasta maskista että laitoin Belvederen maskin paikalleen :D Omassa on kovasti hommaa, mm melkeen kaikki kiinnikkeet on rikki.
  Tänään tuli saman verran kilometrejä lisää, piti nyt vielä ajaa kun oli kelejä, ens viikolla taitaa olla vähempi. Piti käydä ottamassa meijän perän b-body Plymouthit samaan kuvaan :cool:

  [​IMG]
   
  teippi-mikko, TN, isalmela ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. MJF

  MJF Gearhead

  Ne on kyllä yhdet parhaista :cool: Saahan niitä vaikka uutenakin jos välttämättä haluaa ;)
   
 14. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Jop, niinpäs saakin. US MAG INDY U 101. mm. Summit myy.
  Tuo UsPartsin myymä Ansen on jotenkin tönkkö...
   
 15. MJF

  MJF Gearhead

  Us magit nimenomaan. Nuo Ansenit ei ole oikeat...
   
 16. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Fiinit biilit on ukoilla! Pientä painetta vois laittaa tietty kysymällä, että etkö meinaa lainaa etuakvaarion listoja paikoilleen ;)
   
 17. MJF

  MJF Gearhead

  Laitan akvaarion listat heti kun löydän ne, hukka vienyt :wc:
   
  PPRCuda tykkää tästä.
 18. MJF

  MJF Gearhead

  Tuli käytyä tänään Käkkäräisellä, mukaan tarttui Alpinen 3,5" kaiuttimet. Entisissä oli niin isot magneetit ettei sopineet kunnolla paikalleen. Nämä näyttäis olevan huomattavasti sirommat ja ainakin pikasovituksella näyttäisi mahtuvan. Peräloosteriin tulee 8" basso ja vahvistin. Saa nähä tarviiko tuohon väliin vielä keksiä jotain.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. MJF

  MJF Gearhead

  Sinnehän ne kaiuttimet meni, hienosti sopi. Kojelaudan sisään vielä vähän vaimennusainetta. En nyt tiedä mikä olisi ollut oikea tapa, mutta tungin paksua mattoa reiästä niin että sinne tuli "kotelo" ja peltipinnat tuli peitetyksi.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  faffeli ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. MJF

  MJF Gearhead

  Muutama sata kilometriä on nyt makusteltu miltä se tuntuu :) Hiljaista autoa yritettiin tehdä ja ihan kohtalaisen hyvin tuntuu onnistuneen :cool: Ei rämise, ei resonoi, maantiellä pikkusen suhisee. Aina on parannettavaa, mutta kohtalaisen tyytyväinen pitää olla tähän menneessä. Eka reissulla jo ihmettelin että mikä helkutin vanhanaikainen herätyskello on jäänyt kojelaudan sisään. No se paljastui vaihdekepin nupiksi, jäänyt vähän löysälle o_O Mitä hiljaisempi auto, sitä pienemmät äänet häiritsee.

  Pahiten häiritsee 2-3 vaihto pikkukaasulla. Käy niinkuin vapaalla vaihdon aikana. Toimivana laatikkona jäi kuitenkin seisomaan.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!