Meijän perän B-body Plymouthit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MJF, 13.1.2008.

  1. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    En oo minäkään B-korisissa sähköistuimia nähnyt, mutta en väitä etteikö niitä voisi olla jossain äveriäimmissä Chargereissa. Käyttettyjä solennoideja varmaan löytyy helpoimmalla just C-koteloista.

    Järjestyiko se tankin tiiviste Fordilta ja oliko sopiva? Mitä olen ite niitä laittanut niin aika tiukka ollut laittaa se putki paikoilleen, täytyi lämmittää kuumailmapuhaltimella se uusi Ford tiiviste ja vaseliinin kanssa putki reikään.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Pengoin "rojulooria" ja sattumalta -67 up tiivari tulu käteen. oli sopiva.
     
  3. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    kotro hei! entisöinti.com ja suomes.niillä on ovitivarit ja valmiiksi klipsuilla ja pari on 195e...käy niitten sivuilla....ainakin äsken oli (71-74 B-body)
     
  4. upi.j

    upi.j 1st gear

    Moresta. Kattelin coronet - 65 :n vanhoja kuvia ja totesin että meikälääsen 69 runnerista ( 383, 2 door hardtop eli satelliten kori ) puuttuu kokonaan runko pala mihin tulee takaiskarit yläpäästään kiinni. John Doe on hitsannut siihen tilalle T - raudan ( näyttää hyvälle, not). Ohjekirja näyttäis satelliten kohdalla että peräluukun pohjasta tulee vain pienemmät kantatut pellit missä pultin reiät. Taisi mennä kanttaus hommiksi, jos ei mistään semmosta runko palaa löydy!? Onko pohojoosen jehuilla kokemuksia tämmösestä?
     
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

  6. upi.j

    upi.j 1st gear

    jepujee. Täytyy ruveta metsästään huomen mistä sen sais nopeiten. Kiitos taas.
     
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

  8. Mutku

    Mutku Gearhead

    Moro Matti,

    Millä mallilla b-body ?
     
  9. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

  10. MJF

    MJF Double Gearhead

    Moro Tero.

    Tallissa ei oo tapahtunut yhtään mitään pitkään aikaan. Ei A- , B- eikä eurorintamallakaan. Valianttiin on vain kerätty kilometrejä jonniin verran.

    Noi peltivanteet kyllä sopii makiasti Tatun autoon :D
     
  11. Mutku

    Mutku Gearhead

    :eek:

    No onpa hieno vehjes Tatulla/Coronet-65:llä!

    Matti, joko Plymouthissa on uus väri pinnassa? Kuvia, kuvia :p
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tuossa samassa mallissa on vieläkin. Muuta ei oo tehty kuin pesaistu vähän enimpiä paskoja konehuoneesta ja siirretty rauhallisempaan talliin missä saa olla vaan eikä pyöritä koko ajan rälläkän kans vieressä. :odroll:
     
  13. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Ompas Tatu tehnyt hienoa jälkeä Coronetin kanssa.
     
  14. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

  15. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mopar -tehtaan parannettu painos.
     
  16. KUE

    KUE 3rd gear

    Juu hieno on!
     
  17. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    Rakentelen tästä semmoisen "driver" tasoisen, ite maalaten ja vanhoilla kiiltävillä osilla joissa vähän "pittingiä". 8)
     
  18. PasiR

    PasiR Gearhead

    Hienoa jälkeä!!
     
  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Parempi pittinkiä tiellä kuin kiiltoa tallissa.
     
  20. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pitkästä aikaa jotain täälläkin rintamalla. Belvedere tuli kaivettua 12 vuoden seisonnasta esille. Laitoin uudet sytkäosat ja rempatun kaasarin. Lattiapellit ja takakontinpohja onkin ootellut jo jonkin aikaa tallin nurkassa, nyt on vissiin aika laitella niitä paikalleen.
    Soodapuhallustakin kyselin, mutta budjetti ei kyllä veny siihen, on sen verran arvokasta :( Alottelin siis epäkeskolla ja karkealla paperilla pyyhkimään peltipuhtaaksi. Alunperinhän tämän auton seisomaan jääminen olikin maalauksen syytä joka halkeili pellille asti. Pari kertaa on maalattu yli asti ja tavaraa on paksusti... Valmistellaan nyt ensin hiekkapuhallukseen ja puhalletaan Satellistesta viimeset puhallukset samalla kertaa.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!