Mekaaniset nostajat ja välysarvonta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mudracer, 8.6.2018.

  1. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    ^Tuo aikakortti kelpais jo "hassuihin kuviin"! :p
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos joku joskus joutuu painimaan vastaavan asian kanssa niin tuli todettua että välystä pitää olla .30 milleissä siis. Liian tiukalla välyksellä tönärit on koko ajan solmussa mutta tolla .30 välyksellä koneisto pysyy mukana. En tiedä johtuuko ton nokan muodosta että väljää pitää olla enemmän kuin "pitäisi" ?
    Meni luokkaindeksin alle ja nyt tarttis säätää kuski ajamaan tasaisia lähtöjä.
     
    Jussi289 ja Herje tykkäävät tästä.
  3. rb

    rb Double Gearhead

    Okei!!

    Eli jos tollasilla välyksillä joutuu pelaamaan, niin lienee melkoisen äänekäs ratkaisu??

    Miettii vaan, kun kovat rullikset on jo hommattu letukan pikkulohkoon, niin pitäskö nyt vielä sijoittaa nokkaankin, jos mietoja mekaanisia rullanokkia nyt ylipäätään on saatavilla.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    SauliK tykkää tästä.
  5. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Hyvä ratkaisu jos on lailliset. Ei 0.3 milliä nyt ihan kauhee välys ole, .012". Ite muistaakseni käyttänyt samaa luokkaa, ja pienin mekaaninen "tight lash" malli mikä mul ollu on .008/.010". Ihan perseestä säätää vanhoil cranen vipoilla niiden "tinapaereiden" kanssa.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tänä vuonna nhra salli noi rullavipattimet. Ja sitä mukaan kun noita säädettäviä tönäreitä hajos niin kalijatölkeistä tehtiin shimmejä kun säädettävät piti korvata jäykillä:rotfl: .
     
    Muokattu: 6.8.2018
    Herje tykkää tästä.
  7. shr1

    shr1 Gearhead

    Tämä ohje toimii. Kylmänä pukissa tolla materiaalikombolla ja vähennyksellä tehty säätö oli kuumana kohdallaan, ei tarvinnu säätää kumpaankaan suuntaan siitä enää.
     

Kerro tästä muillekin!