Mercury 1960

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mr.Speed, 9.11.2013.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Mercury 1960.

    Taitaa olla harvinainen auto suomessa ja myös atlantin takana amerikassa. Laittakaa tänne vähän infoa jos omistatte tai kaverilla on tms. '60 Mercury. Kiinnostaa tietää miten vähän näitä oikeasti on.

    Erästä yksilöä olen yrittänyt jäljittää tuloksetta jo kauan.
    Mercury 1960 4D, hopea väriltään (90-luvun alussa) oli Jyväskylässä 90-luvun alkupuolellla ja omistaja oli etunimeltään Mikko. Näitä vehkeitä on niin vähän että joku ehkä tunnistaa auton? Tähän autoon liittyy paljon muistoja lapsuudesta. Olisi mukava tietää missä Mercury menee ja missä kunnossa se nykyisin on.

    Kuulostaako tutulta? kirjoita tänne tai laita yksityisviestiä.
    Voin antaa tarkempia tuntomerkkejäkin.
     
  2. petjo

    petjo Gearhead

    Mulle on tulossa jenkeistä 1960 mercury monterey AVO vuodenvaihteen tienoilla. Tulee myyntiin eli jos joku on tuollaista etsinyt tai nyt innostuu, voi laittaa viestiä.
     
  3. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Nuo tuntomerkit sopisi entiseen Lohjan Paperitehtaan johtajan edustusautoon, joka siirtyi paperitehtaan käytön jälkeen eräälle lohjalaiselle Renelle. Näin autoa useasti Lohjalla 70-luvun lopulla ja se katosi joskus 80-luvulla Lohjalta pois, ehkäpä Jyväskylään...?
     

Kerro tästä muillekin!