mercury comet 65

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja steelofamerica, 15.2.2012.

  1. steelofamerica

    steelofamerica Gearhead

    moro mulla on mercury comet 65 ja siihen on vanhanmallinen rekisteriote, elikkä papperit on, mutta mitä teen kun siinä on kolme luovutuskirjaa välissä, ja mä en oo tehny siittä luovaria ollenkaan, mites tämmösen rekisteröinti sujuu, ymmärttäkseni nää väliluovarit on semmosia että ne omistajat ei oo koskaan laittanut autoa nimiinsä, ainoastaan tällä alkuperäisellä omistajalla on ollut auto nimissään, ja siitä on viety kilvet pois vuonna 86 ja se lukee rekisteriotteessa että kilvet luovutettu, en siis yhtään tiedä missä auton alkuperäinen omistaja mahtaa olla, vanhat rekisterit on ollut nht-17 ja kcj-437 tämmöset kilvet on cometissa joskus ollu, sit alkuperäisessä otteessa lukee että cometti on ollut nilsiässä pieksänpää ja sen jälkeen juankoski ja viimiseks hyvinkää, vuonna 99 jos joku tietää autosta tai sen alkuperäisestä omistajasta niin laitakaa yvtä voisin soittaa. että saisin tohon autoon alkuperäisen luovarin omistajalta, tai puh 0414845032 :pinup:
     
  2. rakkari

    rakkari 3rd gear

    mikset väärennä suoraan ittelles luovaria suoraan siit rekisteriotteen tiedoista, heitä ne väli luovarit huit hiiteen, ne muutaku sekottaa asioita siel välis.. :-?
     

Kerro tästä muillekin!