mercury comet kateissa..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja saku1, 3.8.2017.

  1. saku1

    saku1 1st gear

    juu elikkäs ukillani ollut joskus aekonaan cometti paltamossa taksina ja sitä tässä oon metästelly tuloksetta.myyty joskus 80:luvulla ilmeisesti jonnekki hyrynsalmen suuntaan mutta ei enää rekisteröity uuden omistajan nimiin kun ei löydy trafilta eikä kansallisarkistosta muuta kuin ukin tiedot..ajattelin sit kysästä täältäki että onko jollaki jotaen tietoo kyseisestä pelistä.auto on vuoden 64 vaalean ruskea mercury comet.rek.numero on ollu: OHO-91 ja runkonumero: 4to2u-524904/64 kaikki tiedot oes tervetulleita..jos sattus vielä rojottamaan jossaen ni voes vaekka yrittää ostaa sen itelle..
     
    Muokattu: 27.11.2017
  2. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Hyrynsalmella oli jonnekkin 2000 luvun vaihteeseen asti kaksi Comettia Nuottimäen talossa. Olivat olleet siellä kauan. Parempikuntoinen vaalean sininen -65 punasella sisustalla oli piharakennuksessa ja sille ilmeisesti joskus ammoin varaosiksi ostettu -64 rökötti pihalla( muistelisin punasävyiseksi). Sininen oli kuulema ostettu talon emännän autolla ajon harjoitteluun joskus kauan sitten, kunnes oli jääny piha-aittaan seisomaan kardaani rikon takia. Poika julleina noita yritettiin ostatella -90 luvulla huonolla menestyksellä. Aikoi isäntä vielä ite kunnostaa joskus... -65 meni lopulta 2000 luvun vaihteen tienoilla tilan tontin tyhjennyksen myötä parin välikäden kautta pois Hyryltä. -64 varaosa auton kohtaloa en muista varmaksi. Saattoi mennä kaatopaikalle. En tiedä oliko tästä jorinasta mitään apua tai oliko tuo -64 teidän vanha, mutta onnea metsästykseen joka tapauksessa.
     

Kerro tästä muillekin!