Mercury Cyclone Spoiler 2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja hake, 28.1.2016.

  1. nine00

    nine00 3rd gear

    Samaa suitsutusta täältäkin,yks tyylikkäimmistä korimailleista!!!
     
  2. Fastback

    Fastback Gearhead

    Cyclone Spoiler 2 on erittäin harvinainen auto, siinä rinnalla on Superbirdit ja Daytonat ihan tusinatavaraa tuotantomääriä katsottaessa. Jotkut näistä tykkää, minä tykkään isosti.

    Tunnen hyvin auton rakentajan kuten pizzamakekin tuntee. Jos tarttet yhteystietoja tms. niin täältä löytyy - nakkaa yv. tms. Tunnen myös auton moottorin rakentajan, minulta voisi löytyä jostain vielä motin dynokäppyrätkin.

    Jos Hake asustelet pohojanmaalla niin P. Granvik lienee tuttuja?? Jos ei ole niin kohta tulee, mestarilla on myös alulohkoinen Ford FE kiiturissaan. Onpa asiallista että Spoiler pääsi kotiin, siinä on pitoautoa pitkäksi aikaa. Ajan käydessä pitkäksi sen voi palauttaa alkuperäiseen kuosiin, missä ei kyllä ole mitään järkeä. Mutta ajatuksena vain. Mitä tulee auton hintaan niin itse tiedät mitä siitä maksoit. Jos maksoit esim. 70.000e niin jumaleissa sen markkinahinta on TASAN sen verran - siinä on silloin turha tuijottaa NADA tms. ohjehintoja.

    Ihmettelen suuresti miten länsinaapurin "hannu hanhet" eivät autoa hakeneet huostaansa. No sehän oli vain kotimaisen ostajan onni! Näistä autoista joskus lisää.
     
  3. starcraft

    starcraft Gearhead

    Onneksi olkoon hankinnasta! Näköjään tämänkin hintaluokan autoille löytyy suomesta markkinoita. Hyvä niin. Tjautomaalaus on siinä myyjäliikkeen lähistöllä. Tahtoo vain töitä janilla piisata ja vähän tapauskohtaista, kuinka mahdollisuuksia löytyy. Kannattaa kumminkin käydä kysymässä. Näyttöjä on jo monia näyttelyautojen maalauksista.
     
  4. hake

    hake 1st gear

    Kiitoksia.

    Täytyypä käydä jututtamassa Tj:n Jania josko kalenterista löytyisi sopiva sauma. Olenkin kuullut että hän tekee hyvän jäljen ja tuntee tämänkin tyyppisen kaluston tarpeet.
     
  5. -JJH-

    -JJH- Gearhead

  6. hake

    hake 1st gear

    Kiitos vinkistä. Ei ole tullut vielä liityttyä.
     
  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mulla oli Musse yli 6kk Janilla kun sovittiin ettei mitään kiirettä kunhan jonkin aikaa ajoajasta ehtisin ajaa,onneksi oli tilaa maalamossa pitää haittoina Mussea muitten autojen seassa.
     
  8. lincci

    lincci Gearhead

    JEE, Ei voi muuta kuin onnitella hyvästä ostoksesta. Ja niinkuin aikaisemmin jo kirjoitettu niin pidä tuo nykyinen tekniikka paikoillaan, mutta kuitenkin orkkis tekniikka hyvässä tallessa, jos vaikka joskus rupee pussihousuttaa..

    Ja muista että jokainen on oikeassa oman autonsa kohdalla!! Toiset tykkää ,toiset ei, mutta luota omaan makuusi !!

    Eikä tuokaan missään nimessä huono sijoitus ole! Jos nyt yleensäkään autot on, varmaan jollain osakkeilla sais paremman tuoton mutta eipä niistä muuta mielihyvää saakkaan...
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onkohan muita spoiler kakkosia härmässä?Ei taida Ruotsissakaan monia olla.
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    On yksi aihio.
     
  11. starcraft

    starcraft Gearhead

    Joissain vanhoissa v8 lehdissä muistelen autiorinteen mainoksissa olleen myytävänä spoiler 2. Mahtaako olla vielä jossain olemassa? Tai oliko auto ylipäätään suomessa?
     
  12. ebodycab

    ebodycab Gearhead

    on myynnissä Nettiautossa nyt
     
  13. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Autiorinne...niin...muistetaan kyllä,yhtään osaa ei saanut hommattua ainakaan minulle vaikka niin reteesti julisti mainoksissaan osakanaviaan.

    Mitähän tyypille nykyään kuuluu,onkohan jo joka vuosikerran Charkkeri tallissa vai ei enää yhtään...
     
  14. BBC

    BBC Guest

    Autiorinteellä on menossa pitkä korkean paikan leiri.

    Vähän vielä suutinten säätöä ja kyllä se väri siitä vaihtuu.
     
  15. wedge44068

    wedge44068 2nd gear

    Joskus asiakkaana,yhteistyötä yrittäneenä niin ei voi muuta sanoa ku että voi voi poikaa,kyllä meni äiteen mieheksi kasvatus harakoille..
     
  16. carkoivi

    carkoivi 3rd gear

    Taitaa kuule Cocco Bill sielä Kokkolan seutuvilla tämä tervajoen mopar ranchin ex omistaja seikkailla
     
  17. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    sotken vähän ketjua mutta..
    Joskus n.15vuotta sitten, ehkä enemminkin oli savitaipaleella yks cyclone aina parkissa, muistaakseni kirkkotiellä. Missäköhän lie nykyään, joku tumma vihree jos en väärin muista ja oli sitä vähän uudempaa koria esim.1971?

    Ei näitä vissii montaa kuitenkaa ole suomessa..
     
  18. 69

    69 Gearhead

    Viime kevään Seinäjoen Gasoline motor shown jälkeen tuli Autiorinne puheille baarissa, kuinkas muuten..
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Metalli tummanvihree oli vuosia sitten täällä Kajaanissa mutten ole nähnyt sitä vuosiin,ja se oli uudempikoppainen myös.
     
  20. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mua sytyttää juuri toi uudempi versio enempi,se keula on jotenkin veret seisauttava kun sen livenä näkee.Upea muotoilu!siinä korimallissa olisi ton vanhemman cyclonen takapää valoineen niin olisi täydellinen.Mites noi luukkulamput,missä mallissa ne on vai onko optio?
     

Kerro tästä muillekin!