Mercury Monterey -62 runkonumero?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja generalo, 11.4.2016.

  1. generalo

    generalo Gearhead

    Missähän mahtaa sijaita? Onko stanssattu runkoon vai onko niitattuna erillinen lätkä johonkin? Katsastus tulossa, leimasetäkin sen vissiin haluaisi nähdä.
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tuskin edes onkaan. Ei sitä tuon ikäisiin ole tehtaalta edes lyöty.
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Ei ole. Jos on ns. Suomi-auto saattaa olla katsastuskonttorin vaatimuksesta stanssattu, joko runkoaisan päähän konehuoneessa (vasen?) tai runkopalkkiin (vasen?) eturenkaan puolelle.
     
  4. generalo

    generalo Gearhead

    No ilimankos en sitä löytänyt, kiitos!
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Juu ei sitä välttämättä ole. Mullakaan ei '62 Galaxiessa ollut ja vuosia kelpasi katsastuksessa kunnes eräänä vuonna se haluttiin jostain löytyvän. Eli uusintanäyttö tuli, ja minä menin kotiin ¨etsimään¨ sitä numeroa.;)
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tee itte vaan ja sanot inssille mistä löytyy ja se varmentaa sen.
     
  7. guru

    guru Gearhead

    olikos se 64 malli mihin se pitää meistää?
     
  8. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Aikoinaan paikallinen katsastuskonttori vaati sen tekemään uustuonti 1960 Imperiaalin. Eihän tuo iso homma ole, jos on meistit.
     

Kerro tästä muillekin!