Mercury STW:n apusimpukan pusla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja jeddah, 26.11.2008.

  1. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Hain hieman ehjemmän simpukan tuohon mun '79 Colony Parkin romuläjään ja siitäkin se apusimpukan kumipusla on aika hapan ja ajattelin sorvata siihen kunnollisen nailonipuslan tilalle. Jos joku olisi vaikka joskus kokeillut moista? Meinaan vaan että jos siihen ohjausvarteen tulee yhtään kiertymää käännellessä, niin voipi jotain murentua särki...?
     
  2. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Ei siihen pitäis tulla minkäänlaista kiertymää jos kaikki on kunnossa(välitanko vääntymätön). Joko vaan nylonista tai vaikka alumiinistä jonka sisällä on laakeripusla esim. messingistä ja tietty tälläseen rakenteeseen rasvanippa voitelua varten.
     
  4. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Hyvä juttu, saa tuon härvelin sitten katsastettua.
    Joku olikin vanhaan tehnyt (aivan päin p***) nailoniholkin sinne sisälle josta on pitänyt hieroa välyksiä pois vähän väliä kaikenlaisilla korilaattaviritelmillä ja nyt se etummainenkin nivel on aivan loppu. Jospa tuon toteuttaisi nyt vähän viisaammin...
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Eikös tuo apusimpukka ole ihan normaalia kulutustavaraa ja uudenkin hinta ihan siedettävä?

    Mulle kerrottiin että nailoni voi tehdä sellaisia ikäviä yllätyksiä että imee itseensä kosteutta ja turpoaa silleen kivasti jumittaen? Tiedä sitten oliko totta vai ei, mutta ovat kuulemma rälläkällä joutuneet irrottelemaan mm. rallipuslia tukivarsista.
     
  6. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Juu tiedän kyllä mitä nailoni osaa tehdä. Mitäpä pienistä, ei tuolla ammuta... Jos kuluu väljäksi niin holkitan sen puslan. Harkitaan sitä osien ostamista sitten kun saa kerättyä motivaatiota sijoittaa autoon enemmän kuin tankilliseen kerrallaan :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!