Merikontti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja julang, 12.11.2008.

  1. julang

    julang 1st gear

    Olisiko infoa mistä voi ostaa käytettyjä merikontteja Suomessa ja hinta politiikka?
    Tarkoitus ostaa varastoksi rojuille :)
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    konepaja Hamjets OY haminan satamassa. myi ainakin joku aika sitten ja ilmoittelikin niitä esim:kepössä... hinnasta en tiiä. kilauta sinne ja kysy.
     
  3. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    tuolla ainakin löytyy: http://www.varastokontti.fi/

    verkkokaupasta löytyy käytettyjä ja uusia kontteja.
     
  4. bdr529

    bdr529 1st gear

  5. fishbone

    fishbone Gearhead

    itsellä kokemuksia varastokontti somerolla.saa pihasta valita sopivan,kunto,hinta,väri,vaihtolavakiskoilla tai ilman,iso tai pieni,tuodaanko paikalle vai hoidatko itse kuljetuksen.ihka uusiakin löytyy.
     
  6. ama

    ama 3rd gear

    Mulla ois kohta jäämässä uutta vastaava parakki ylimääräsex 3,4x6,2m. Varusteena sähköt (lämmitys valot pistorasiat), wc, minikeittiö, lv varaaja, 3os. pukukaappi, pöydät ja tuolit. YV:tä voi laittaa jos jotakuta kiinnostaa.
     
  7. Ahis

    Ahis Gearhead

  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    http://www.vuokrakontti.fi/fi/myynti_yleista.php

    Kaveri osti omansa Finn Containers:lta ja kuljetus hoidettiin toisen kaverin pilkkiautolla.
    Omani taas ostin eräältä kuljetuksia välittävältä heebolta,kunnoltaan parempi kun monet edelleen maailman meriä aktiivikäytössä seilaavat toverinsa.

    Hinta on käytettynä yleensä se perinteinen vanha tonttu/metri eli perus 20´:n (6m) käytettynä maksaa sen nykytontun (1000eur) + rahti...päälle tietysti kunnostus ja miten varustelet sen.

    Uusi 20´:n maksaa kai n.3000eur -> riippuen versiosta.

    Kannattaa tutkia hyvin se kontti ennen kuin tekee kaupat,katto vuotaa usein ja lattia voi olla pehmeä puuosiltaan /ruosteessa rungoltaan.Ovet ja linkut ovat usein mutkalla ja toimivat huonosti.Mitä vähemmän kolhuja ja paikkoja,sitä parempi yleensä.

    Ruosteen saa pois hiomalla tai puhaltamalla ja päälle riittää Panssarimaali,pohjamaaliksi Rostex.

    Jos haluaa leveillä,niin osta 40´:n (12m) tai peräti 45´:n (13.5m),niin naapuritkin on kateellisia... :rotfl:
     
  9. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ettin tossa kesällä 20" konttia varastoksi, satamat kauppas silloin eioota, olis ollu helsingissä jotain 1500e käyttökelpoisia??? ja sitten romuja pikkasen alle tonnin. hinnat sittemmin varmaan asettuneet. mä voin kyllä jeesaa kontinkuljettamisessa mahd. mukaan (korvausta vastaan), mikäli tarvetta ja kiinnostusta on. leikin konttien kanssa täällä kaakossa...
     
  10. Midnightbandit

    Midnightbandit 1st gear

  11. signet

    signet Gearhead

    Ostin pari vuotta sitten uuden 20´kontin Haminan satamassa operoivalta Marine Container Yard firmalta p.0440566884.Maksoi muistaakseni jotain vähän yli kaks tonnia +alv.Samalta firmalta ostin pari käytettyä 40´konttia,hintaa oli jotain vähän toista tonnia/kpl.Mitä noita on tullu hommattua niin tuntuis noitten käytettyjen 20´ konttien tarjonta olevan sen verran vähäistä(ja kysyntä kovempaa)kun noitten nelikymppisten et ne tahtoo maksaa suunnilleen saman verran.Ja vielä se että toi nelikymppisten kulettelu ja etenkin nostelu tahtoo maksaa aika paljon enempi kun pikkukontin ellei sitte jollain kaverilla satu olemaan sideloaderia tai helvetin isoa nosturia.SIlloin kun tarvin itelle Stadin päähän varastokonttia niin toi uusi oli ainoa vaihtoehto lähimaastossa,käytettyä ei ollut tarjolla Someroa lähempänä ja sitten se piti olla vielä siisti kun se sijoitettiin asiakasyrityksen tontille.
     

Kerro tästä muillekin!