Merkintä prikko löytyi!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja forssu, 18.1.2010.

  1. forssu

    forssu Gearhead

    Kiitoksia vinkeistä.
     
  2. hara64

    hara64 1st gear

    onko pakko olla muovisia tai rosteria?
    olen joskus nähny sellasia peltisiä pyörylöitä firmassa joka stanssaa kaikenlaisia sähkökaappeje etc.
    tai sitten vaan tuumasesta putkesta tekee lyöntityökalun ja etolasta muovilevyä......ja ei muuta kuin kop,kop,kop,kop...... :D
     
  3. crawler

    crawler 1st gear

    Ei varsinaista vastausta mutta kesällä tein pellisepän hommissa jonkun erän tommosia lätkiä, painelin prässissä jollain isolla tapilla levyyn reikiä, ja keräsin ämpäriin talteen ne prikat jotka siitä syntyi.

    Erät kun oli vain jokusia satoja niin aika nopiaan se kävi. Pienissä erissä kustannukset lienee marginaaliset kun läheltä saisi noin, tiedä sitten miten suurissa erissä.
     
  4. hara64

    hara64 1st gear

    mistä löytyi (jos vaikka muutkin tarvitsee)
     

Kerro tästä muillekin!