Mersun merkin kiinnitys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja JKL Raggars ry, 27.3.2009.

 1. JKL Raggars ry

  JKL Raggars ry Gearhead

  Miten mahtaa olla Mercedes Benz merkkisissä henkilöautoissa oleva tähti kiinni konepellissä? Voiko tuota tähteä irroittaa ja vaihtaa uuteen?
   
 2. Rässi66

  Rässi66 3rd gear

  W124:mallissa ainakin voi vaihtaa, maksaa KL-varaosilla kai 17€.
  Kurkkappa sisäpuolelle, olisko pulteilla kiinni?
   
 3. guru

  guru Gearhead

  ää sä rakkari aijot pölliä sen...sokalla kiinni 124
   
 4. JKL Raggars ry

  JKL Raggars ry Gearhead

  En ole merkkiä pöllimässä. Tuli vaan mieleen kun faijalla on ollut mersuja useampi ja ei tullut koskaan katsottua että miten ovat sen kinni laittaneet.
   
 5. jorkki107

  jorkki107 Gearhead

  uudemmista en tiiä,mutta vanhoissa(124,201 ym) on pilun vitumaisella sokall,niikuin rässi kertoi.nimimerkillä monta kertaa turannut(onkai? siihen joku helpompikin konsti?(avain) :oops:
   
 6. EVO X

  EVO X Gearhead

  Merkki on kiinni kaikissa malleissa vm. 93 eteenpäin niin että pellin sisäänmenevässä osassa on kierrettävä metallinen "sokka". Sokkaa pitää kiertää 90 astetta jolloin merkin voi helposti nostaa pois. Kiinnitys tapahtuu tietenkin päinvastaisesti mutta sokka napsahtaa kiinni kun sitä tarpeeksi kääntää. HUOM! Yhtään osaa itse merkistä ei tarvitse irrottaa irrottamisessa tai kiinnittämisessä! Hommaan sopii esim. pitkäkärkiset pihdit.
   
  Nykä tykkää tästä.
 7. Nykä

  Nykä 1st gear

  Juu, kun sisäpuolelta vähän kääntää niin irtoaapi ...
   
  karra tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!