Mersun uusi aluevaltaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja WBBC, 27.10.2016.

  1. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    päättivät sitten tehdä kerralla niin melko miehekkään avolavan. Ensi vuonna tulee myyntiin.
    Ei ihan köyhille punaniskoille.
    [​IMG]
     
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    No ei varmasti ihan köyhille. Mä kylläkin ymmärsin et toi olis faceliftattu Nissani?
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  4. timuli

    timuli Gearhead

    Nissan Navaraan ja Renault Alaskaan pohjautuu...
     
  5. Pertura

    Pertura Gearhead

    Toihan on ihan kuin oikea pickuppi, mutta vaan paljon pienempi!
     
    Saetkae tykkää tästä.
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    "Mercedeksen silmissä siintävät mm. vesiúrheilua tai hiihtoa harrastavat aktiivikaupunkilaiset niiden lisäksi, jotka käyttävät auto töissään."

    Miten tuollaiseen kotteroon sopii sukset tai surffilaudat? Tai sukelluspullot tai ylipäänsä mikään tavara? Jotenkin tuollainen muodissa oleva tuplahytti/lyhyt lava tuntuu kompromissilta mikä ei sovi kunnolla mihinkään käyttöön.
     
  7. DX

    DX Double Gearhead

    ei pahan näkönen

    astinlauta on ehkä ongelmallisen lähellä oven alareunaa kun aatellaan kuraa, jäätä, osumia.

    ite kaipaisin pienehköjä matalia pikuppeja niinkun oli caminot, 100p ja erillislavalla olevista mainittakoon vaikka takatuupparitatsunit, ne sillon 80-luvun alkupuolella, oli oikeesti käytännöllisiä vehkeitä sellaseen satunnaiseen, mutta jatkuvaan roinan ronttaamiseen,
    nykyjään ne on kerrostalon kokosia ja niis on kaikis lava melkiin hartiakorkeudella, helvetin korkeesta alustasta on tullut miehekkyyden symboli ja ei kovin käytännöllistä kaupunkieläimien normiarkea ajatellen.
     
    Muokattu: 27.10.2016
    1purehell, Saetkae ja Stang_81 tykkäävät tästä.
  8. J.J.

    J.J. Gearhead

    Dacialta löytyy lava-auto ja halvalla.
     
  9. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mersun mukaan maailman eka premium lava-auto.

    Mitäköhän esim. sellanen f250 HD edition foortti mahtaa olla mitä kävin koeajamassa joku vuos sitten? Oli nahka penkit, ja kaikki varusteet keskikyynärnojan sisällä olevasta jääkaapista lähtien. Konekkin oli 350 heppanen diesel V8 (oli myös 300 hp bensa mutta ajettiin diesel) eikä mikään taunuksen kone..


    Kyllä lava-auto ja suv puolella jenkit on vielä mun mielestä ykkösiä vaikka henkilöautoissa tippukin kelkasta 90- luvulla
     
    1purehell tykkää tästä.
  10. Catiska

    Catiska Gearhead

    Ei auto siirry "premium-luokkaan" nahkapenkeillä ja keskikyynärnojalla...

    Kyse on enemmänkin ihan muusta. Ei siis pelkästään autosta itsestään vaan myös muusta palvelusta. Eikä se myöskään tarkoittaisi että Premium-merkit tekisivät parhaan auton. Mutta saattavat tarjota parhaan asiakaskokemuksen.
     
  11. dr.drunkenstain

    dr.drunkenstain 1st gear

    Ei ole muute tehty tai ainakaan tuotu suomeen moneen vuoteen loganin pick-up mallia, nykyisin on ollut pelkkä mcv pakuversio ja farmari malli jo ainakin muutamiaa vuosia.
     
  12. Tunnel Ram

    Tunnel Ram 3rd gear

  13. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Kyllä mun mielestä premiumin tekee juuri se itse auto ja ne varusteet mitä siinä on. 1 sarjan bmw suomivarusteilla ja koneella ei ole premium eikä A mersukaan vastaavilla romppeilla. Tollasen foortin missä on kaikki varusteet kyllä mieltäisin jo premiumiksi.

    Kun kuitenkin itse tuotetta ollaan ostamassa eikä mitään kokemuksia tai mielikuvia.
     
    Saetkae tykkää tästä.
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Osta sitten semmonen Foordi. Ja mitä ne suomivarusteet on? Jotain mitä ei muualla ole tarjolla?
     
  15. asperiini

    asperiini Gearhead

    Kuinkas moni teistä on saanut sitä Premium palvelua näitä parempia merkkejä myyvissä liikkeissä? Omakohtaisesti ainakin Mesen, Bimmerin ja Vulvan marmoritiskeiltä saanut hyvin ylimielistä kohtelua. Jäi kerran yksi auto ostamattakin kun sitä palvelua ei löytynyt.
     
  16. Catiska

    Catiska Gearhead

    Ainakin minä sain vallan hyvää palvelua Lexus tiskillä.

    Ford kaikilla varusteilla... Nuo kaikki varusteet on aina hauska maininta. Kaikki varusteet on yleensä sellaisissa merkeissä/malleissa missä ei kovin paljoa ole varusteita valittavana. Yksi

    Eräs tärkeä osa premium tarjontaa on (minulle) vapaus valita hyvin monipuolisesti varusteita, värejä, materiaaleja, moottoreita ja voimansiirtoa. Saada niistä koostettua haluamansa kulkine. Tämä ei toteudu Fordissa eikä kyllä Lexuksessakaan.

    Mutta, usein näistä premium asioista vääntää kättä henkilöt ketkä ei itse ole olleet asian kanssa varsinaisesti tekemisissä. Ehkä takapenkillä mutta hankkimassa uutta ko segmenttiin sopivaa autoa. Se on vähän kuin vertailisi hyviä pihvejä kun on syönyt vain kaurapuuroa...
     
  17. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tästä uudesta mersusta oli jossain otsikko, että se jaksaa kantaa 60 laatikkoa olutta. No siihenhän se varmaan onkin justiin suunniteltu.
     
  18. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ja eikö tommonen F250 foortikin oo jenkkilässä kohtuu halpa auto. Siellä pickupit on vielä työkaluja. Vähän sama kun täällä laitettiin taunukseen ghia tekstit ja oli vinyylikattoo ja kattoluukkuu mut ei se silti preemium auto ollut.
     
  19. DX

    DX Double Gearhead

    on varmaan halpa juu , mutta en sentään tarkoittanut pienehköllä pickupilla postilaatikkoa johon on asennettu pyörät,
    kyl sais silti olla sen kokonen, että rakennuslevy, linkkumallin ajoleikkuri, harrikka tms. mahtuu kyytiin, mutta tosiaan siten, että ne myös saa kyytiin kun lavan pohja ei ole taivaissa.
     
  20. J.J.

    J.J. Gearhead

    Hehheh, juu vitsillä laitoin. Vaikka kyllä tässäkin kylillä jollain firmalla tuollainen on, mitälie kuskaa mokomalla kopilla, kyllähän sinne lavalle justiinsa hylsysatsi ja akkukone sopii.

    Se on kyllä totta että taitaa tonne 4x4 puolelle nuo lavapelit Suomessa painottua, eipä sellasta järkevän kokoista matalalavaista oikein taida markkinoilla olla? Ite en noista hiluxeista tms oikein perusta kun aika kusisen kokoisia niissäkin ne lavat.
     

Kerro tästä muillekin!