metallikitti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja v.isoaho, 20.2.2012.

  1. v.isoaho

    v.isoaho Gearhead

    pistäkääpäs käyttökokemuksia kyseisestä tuotteesta.itsellä ei ole kokemusta tästä aineesta että vetääkö tämä vertoja missään mielessä koritinalle.Auto on tuossa pelti puhtaalla ja hitsattu että uskaltaako tätä käyttää saumojen päälle vai pysytäänkö perinteisessä.Ainetta on ollu kuitenkin käytössä jo usean vuoden ja jotkut automaalaamot on varmaan käyttäneet tätäkin.
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    On duunikäytössä mutta itse ehkä suosisin tinaa edelleenkin... Riippuu vähän mihkä laittaa ja millaiseen paikkaan. Tinatessa kuitenkin pelataan lämmön kanssa eli paikassa missä mahdollisuus pellin venähtämiseen käytän ehkä kittiä mutta mihin pystyy niin laittaa tinaa.Tinassa kuitenkin edelleen paras suoja ettei heti mädät hypi silmille. :-?
     

Kerro tästä muillekin!