Metallisorvia tarvitsisi...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 19.7.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Harrastehommiin. Holkkeja puslia jne mutta jarrurummun mahtuminenkin olisi suotavaa. Automatiikoille ei juurikaan käyttöä; kierteitä ehkä voisi tehdä. Ehdotuksia; uusia / vanhoja vehkeitä?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vanhemmat isot metallisorvit ovat yleensä hyvä ratkaisu, varsinkin jos mukana tulee tarvikkeita kuten teriä yms. Rajoitteena kuitenkin alkaen n. 1500 € hinta, tarvittava tila ja sähkönsyöttö. Hintakaan ei tietty ole suuri rasite jos saa koottua kasaan sopivan kimpan ja löytyy sellainen henkilö joka tietää koneista senverran että osaa tutkia käytettyjen koneiden kunnon ja varustelun riittävän hyvin.

    Uusia koneita ei juuri harrastajaystävälliseen hintaan löydä tai ne ovat sitten ihan miniatyyrikokoisia joilla ei ihmeitä tee.
     

Kerro tästä muillekin!