MG-retki Viron Viljandiin 11.-12.6.2011 - ilmoittaudu!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 27.4.2011.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  MGCCF:n jäsenten (jäsenmaksu 20e/v, ei liittymismaksua, MG ei ole kerhoon liittymisen vaatimus, kaikki britit kelpaa...) perinteiselle, viikonlopun retkelle Viroon mahtuu vielä mukaan muutama brittihenkinen autokunta. Lähtö on lauantaina 11.6.2011 ja kokoontuminen 9.15 Helsingin länsisatamassa. Majoitus Grand Hotel Viljandissa (www.ghv.ee). Paluu sunnuntaina 12.6. Helsinkiin klo 19.30.

  Hinta: 1 auto + 2 matkustajaa 287e sisältäen, laivamatkat, aamiaisen menomatkalla laivalla ja buffet-illallisen paluumatkalla. Hotellihuoneen jokainen maksaa itse ja se on luokkaa 85e, hinta vahvistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

  Jos reissu kiinnostaa, niin sinne voi ilmoittautua vielä 9.5. asti ja tarkempaa tietoa saa sähköpostitse, jos postittelee allaolevaan osoitteeseen yhteystietonsa puhelinnumeroineen (paluupostissa uusin kerholehti PDF-muodossa, jossa kaikki asiaan liittyvä info).

  Jos Suomen suurin historiallisten autojen ratakisa ja harrasteparkki yli 25v ajoneuvoille elokuussa kiinnostaa, niin MGCCF:n porukka osallistuu Historic Grand Racen järjestelytehtäviin kisan harrasteparkissa 20.-21.8., jossa mukavat edut talkoolaisille (pitkämatkalaisille mm. majoitus, varikkolippu, päiväsapuskat, kisan t-paita, VIP-parkki harrasteparkissa MG-kalustolle ja varikkoilta pöperöineen Ahvenistolla, Hämeenlinnassa - eli jäsenmaksu pyörähtää takaisin lompakkoon moninkertaisesti em. etujen seurauksena...).

  Jos homma (retki tai talkoot) kiinnostaa, niin ota yhteyksiä

  HistoricGrandRace(ät)gmail.com

  Retken varaukset täytyy lyödä lukkoon 9.5. mennessä, joten ilmoittele hyvissä ajoin halukkuudestasi osallistua! 8)

  http://www.mgcc.fi/
   

Kerro tästä muillekin!