MG TF

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja Teeäffä, 30.9.2016.

 1. Teeäffä

  Teeäffä 1st gear

  Moi kaikille !

  Lukuisten moottoripyörien jälkeen MG TF 135 tulossa maailmalta harrastevälineeksi joten ajattelinpa kirjautua tänne. Onkohan täällä muita TF/MGF omistajia ?
   
 2. 75b

  75b 3rd gear

  Terve vaan. Tässä ainakin yksi 135 Cool Blue omistaja ilmoittautuu. Autoja kyllä tuntuu Suomessa olevan jonkunkin verran, mutta täällä on hiljaista.
   
 3. Teeäffä

  Teeäffä 1st gear

  Hyvä että joku sentään.. Minulle on tulossa TF 135 Royal blue beigellä nahkoilla ja jalomuoveilla. Mitäpä olet tykännyt ?
   
 4. 75b

  75b 3rd gear

  Juu, mikäpä siinä. Ihan kiva sillä on ajella, vaikka ei se mikään raketti ole. Itsellä on 2005 sininen Cool Blue -versio. Ostin sen Saksasta projektina. Kone oli ylikuumennut korjauskelvottomaksi ja sen jälkeen korjattu pieleen, eli rakensin koneen uusiksi aika totaalisesti. Jarrut oli myös aivan jumissa ja kuluneet, sekä etualatukivarret puhkiruostuneet. Huonolla pidolla ollut siis, mutta nyt on tämä kesä ajettu ilman remontteja. Jotta jotain tekemistä olisi ollut, niin rakensin pakoputken uusiksi vapaavirtauspöntöllä. Valmiiksi äänekäs auto on siis nyt vielä äänekkäämpi, jos ei muuta:).
   
 5. Teeäffä

  Teeäffä 1st gear

  Juu monen kuntoisia on tarjolla. Vaikka kansipahviongelmista eniten puhutaan niin väittäisin että ruoste on se pahempi ongelma. Monta piti tutkia ennen kuin ruosteeton löytyi. Melkein vois sanoa jos on kova katto ja talvirenkaat varusteena niin pohja on aika kamalan näköinen. Tukivarret ja apurungot ruostuu mutta niitä voi onneksi vaihtaa ja sumujen saarilta saa osia ihan järkevään hintaan. Kori jos on ruosteessa niin sitten menee vaikeaksi.
   
 6. Teeäffä

  Teeäffä 1st gear

  MG saapui kotiin. ..Kiva ajaa, kääntyy kuin mikroauto. Talven aikana tehdään perusteellinen huolto. Kevättä odotellessa....

  Yritin laittaa kuvalinkin tähän muttei onnistunut
   
  Muokattu: 10.11.2016

Kerro tästä muillekin!