MGB-osia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 75b, 3.3.2010.

 1. 75b

  75b 3rd gear

  Olisi myytävänä MGB Roadsteriin vasemmalle puolelle uusi takalokasuojan korjauspelti (kromilistasta alaspäin koko lokari).

  Omalla tarvelistalla olisi maski kehyksineen, ja mieluummin sitten tuo musta hunajakennomalli. Kromikonversioon kuuluvat peltipalat kiinnostaa myös, eli etuvilkkujen täytteet ja takalamppujen alle tulevat nurkkapalat. Ilmoitella voi myös, jos nurkissa olisi uusi etuhelma (aukot keskellä) tai jopa Sebring-etuhelma.
   
 2. MGB GT V8

  MGB GT V8 1st gear

  Rättikatto vinyyli

  Ohiosta MGB GT:n Britax kattoverhoon crakelointikuvioitua tukevaa vinyyliä - yhteen ylimääräiseen riittää. Kai tuo soveltuu kaikkeen muuhunkin vinyylipintojen uusimiseen.

  Privalla.
   
 3. mga-tomi

  mga-tomi 3rd gear

  Minulla myytävänä Burlenin tuumakolmevarttiset kaasarit (HS6) Mossin viritysimusarjalla. Hyvässä kunnossa, jäivät yli kun laitoin remmiahtimen. Hinta 400,-/ paketti.

  MGA:n kynnyskotelopellit, ulkopellit, amerikkalaista uustuotantoa, jäivät käyttämättä kun päätin sittenkin paikata vanhat. Hinta 200,- pari.
   

Kerro tästä muillekin!